2821
2789
عنوان

فامیل دست کج

99 بازدید | 13 پست

وقتی میاد خونمون چیزهای ریز بر میداره میبره

با اینکه خیلی پولداره و هیچ احتیاجی نداره

نمیدونم چه مرضیه بارها دیدمشون پیشش و بهم ثابت شده جوریم میبره که هیچکی نمیفهمه اون چیزا ارزش ندارن منم نمیتونم تمام خونه زندگیمو قفل کنم ولی خب ناراحت میشم. امکان قطع رابطه هم نیست

با احترام لطفا درخواست دوستی ندید🍃

دوربین بذار تو خونت فیلمش بگیر نشون خودش بده فقط بگو شوهرم فهمیده میخواد طلاقم بده فکر کرده من دزد خونه شم.تاااااا اخر عمرت از شرش راحت میشی

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
دوربین بذار تو خونت فیلمش بگیر نشون خودش بده فقط بگو شوهرم فهمیده میخواد طلاقم بده فکر کرده من دزد خ ...

نمیشه امکان دوربین گذاشتن ندارم بعد نمیشه تمام زاوایا دوربین گذاشت 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیشه امکان دوربین گذاشتن ندارم بعد نمیشه تمام زاوایا دوربین گذاشت

خب پس بیارش توی اتاق ب روش بیاررررر همه چیز بگووو بهش ک میدونی دستش کجه و شوهرت میخواد ب فامیل بگه اما تو جلوش گرفتی نگه ک قول ازش بگیری نکنه این کار وگرنه جلو همه ابروش میبریددددددددد الکیم بگو خونمون دوربین داره فیلمت گرفته

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
درمقابل ادم بی حیا باید بی حییاا بود

نمیشه هیچ کی نمیتونه به گرد پای این شیطان برسه فقط خدا باید کمک کنه دزدی هاشم از روی نیاز نیست مریضه

نمیشه هیچ کی نمیتونه به گرد پای این شیطان برسه فقط خدا باید کمک کنه دزدی هاشم از روی نیاز نیست مریضه

میدونم از ی جایی ب بعد ما خودمون مقصیر ک دیگران چطور رفتار کنن با ما پس مقصر نباشگلم...

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
بخدا هوار کن غش کن ی جنگ سوری با شوهرت کن جلوش

فایده نداره میگم چیزای ریز ریز میبره مثلا یه ماه بعد متوجه میشم زشته برای چیز کوچیک هوار را بندازم 

فایده نداره میگم چیزای ریز ریز میبره مثلا یه ماه بعد متوجه میشم زشته برای چیز کوچیک هوار را بندازم

پس اینجور عزیزم روح و روان خودت بهم میریزه سلامتیت ....خدا فقط شرش کم کنه خدا فقط

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
میدونم از ی جایی ب بعد ما خودمون مقصیر ک دیگران چطور رفتار کنن با ما پس مقصر نباشگلم...

مقصر نیستم کاری از دستم بر نمیاد جز اینکه بسپرم به خدا کی دوست داره گیر شیطان بیفته