2777
2789

مادر شوهری که ب زور میاد خونم تا سر در بیاره از زندگیم و تمام تلاشش رو میکنه که تر بزنه ب زندگیم.کلا منو بعنوان رقیبی میبینه که پسرش رو ازش جدا کردم.در حالی که همسرم هر وقت خواسته بره پیشش محدودش نکردم و حتی خیلی وقتا خودم ازش خواستم بره یا بریم از مادرش سر بزنیم.

کلا نسبت ب جاریم هم همینطوریه.

ولی همیشه جاریم میگه چون مادر شوهرم زن دوم پدر شوهرم بوده حس رقابت با هوو داشته و با فوت پدرشوهرم و زن اولش این حس رقابت رو داره سر ما پیاده میکنه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا نمیدونم ،نه بغض نیس، انگار هر دیقه چرک و خلط داره و سوزش،همش تو دکترام همش آمپول و سروم دو روز ...

برید سرچ کنید دکتر دکتر مریم یزدیان ۸۰درصد بنظرم حل میشه مشکلتون متخصص طب سنتی هستند

یه گروه اند همکاراشونم متخصص اند

مجرد بودن خواهرم 😞

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

2790
2778
2791
2779
2792