2777
2789
اینکه نمیتونم فراموش کنم کسی که عاشقشم و جونمو براش میدم بهم تجاوز کرده باشه

میشه بگی نسبتشو

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای خودت و دخترت اب سیب با عسل بخورین. تقویت میشی.

مرسی گلم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
قربون دلت برم خدا بهت آرامش بده

خدا نکنه ممنونم عزیزم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من امروز میرم ام رای تو رفتی دکتر چی گفتن؟

هیچی رفتم گف روزه نگیر درحالی ک من قبل ماه رمضونم اینجور بودم

من امروز میرم ام رای تو رفتی دکتر چی گفتن؟

عزیزم درخواستتو قبول کردم

سرما میخوری گلو درد میگیری،من همیشه اینجوریم انقد آنتی بیوتیک زدم خستم😮‍💨

عه خب دلیلش چیه عزیزم دکتر چی میگه؟ چقد بده واقعا اذیت میشی

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

2790
2778
2791
2779
2792