اررررر مدیر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 318 عنوان رویای بچه دار شدن | مشاهده متن کامل بحث + 2130 بازدید | 168 پست سلام بچه ها من سال ۹۵ ازدواج کردم الانم ک ۱۴۰۴ هست بچه دار نشدم چرا واسم رویا شده ؟؟؟ چرا احساس میکنم غیر ممکنه؟؟؟،چیکار کردید بچه دار شدید چجوری؟چله بری کردید ؟سر کتاب باز کردین چیکار کردین ؟ 1404/01/07 | 00:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اررررر مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 318 یکی از فامیلای ما ۱۴ سال ازدواج کرده بچه نداشتند دیگه خدا بهشون دوقلو داد الان ماه ۸ بارداریهانگار د ... سبام عزیزم متخصص کدوم شهری ؟؟؟؟ایشالله عزیزم توکل ب خدا
اررررر مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 318 من هم هرشب زیارت عاشورا صوتی گوش میدم هم حدیث کسا خیلی وقته باصوت استادفرهمند عالیه.. یعنی اوایل بر ... اره گلی منم ی مدت هرروز میخوندم اتفاقا با صوت استاد فرهمند خیلی دلنشین و قشنگه ایشالله ابوالفضل و امام حسین دست منو بگیره
اررررر مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 318 برو دکتر چله بری واقعا چه ربطی به بارداری داره عزیزم ب نظرت آیا دکتر نرفتم ؟!؟خودم ب عینه دیدم کسایو ک چله داشتن و چلشون رو باز کردن و باردار شدن
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 33275 اره گلی منم ی مدت هرروز میخوندم اتفاقا با صوت استاد فرهمند خیلی دلنشین و قشنگه ایشالله ابوالفضل و ام ... انشالله رفیق 😘😘🙃 هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
پریشون76 عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 656 یکیو میشناسم بیست ساااال چشم انتظار بودبعد 20 سال خدا یه دختر بهش داد. وای که کل طایفه شون این بچه رو میزارن رو چشمشون اینقد که براشون عزیزهان شالله خدا ب شما و همه منتظرا بچه ای بده که نور چشمی تون بشه شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾
sooooor عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9206 چله سوره مریم بگیر خیلی جواب میده خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
اررررر مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 318 چله سوره مریم بگیر خیلی جواب میده ان شالله امتحان میکنم
اررررر مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 318 آی یو آی کن عزیزم هزینه کمتری داره اون روزی هم که آی یو آی کردی فقط بخواب و دراز بکش بزار بگیره و ان ... مرسی عزیز قشنگم .ای یو ای کردم همین ماه منفی شد
اررررر مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 318 منم پلیپ داشتم قبلا برداشتم کیست تخمدان تنبلی پریودی نامنظم تو تلتکست شبکه دو پیاز درمانی رو دیدم ام ... 😁😁😁 اتفاقا ی نفرم فک کنم همینجا گفت پیاز درمانی کرده جواب گرفته همسرم مشکل اسپرم نداره بازم بخوره مویز؟؟؟شما چند سال ناباروری داشتید؟
baahaar_79 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 393 پیاز درمانی رو امتحان کن گلم طریقه انجامشم تو گوگل سرچ کن باید دقیق انجام بدی
اررررر مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 318 عزيزم مامانم بعد ۸ سال بچه دار شد امید تو از دست نده توکلم ب خداست عزیزم
اررررر مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 318 من هم ندارم IVF هم کردم نشدامروز رفته بودیم خونه خواهر شوهرم .به من و شوهرم عیدی داد .فکر کنم چون ه ... اخی عزیز دلم ناراحت شدم واقعا خیلی سخته چن سال ناباروری دارید مشکلتون چیه
اررررر مدیر استارتر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 318 از ترشی و سرکه سیب ترش و شیر هم کمتر استفاده کنین خودتم موقع ظرف شستن حتما پیشبند ببند اگه تونستی شک ... گلی من حتی آجر میذارم گرم میشه میشینیم روش برای اینکه رحم گرم شه نمیدونم چرا نمیشه