2777
2789
عنوان

عفونت واژن و کولپوسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 61 پست
سلام عزیزم شما کلپوسکوپی کردید؟من‌جواب پاپ و اچ پی وی منفی ولی چون زخم دارمدکتر میخواد کولپو کنه است ...

سلام عزیزم نه منم هنوز نکردم فعلا هزینش سنگینه برام و اینکه میترسم واقعا شما هم عفونت مقاوم به درمان دارید؟توی پاپ التهاب گزارش شده بود براتون؟

سلام عزیزم نه منم هنوز نکردم فعلا هزینش سنگینه برام و اینکه میترسم واقعا شما هم عفونت مقاوم به درمان ...

آره هرچی دارو میخورم خوب نمیشه برای من عفونت لگن

زخمم دارم آزمایش پاپ و اچ پی وی هم منفیه 

خدا کنه کولپویی که میخوام بدم هم نرمال باشه همش استرس

دارم از شانس بدم امروز کلپو داشتم پریود شدم

یه حمد واست میخونم توام برامن دعا کن خوب شیم دوتا

مونم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره هرچی دارو میخورم خوب نمیشه برای من عفونت لگنزخمم دارم آزمایش پاپ و اچ پی وی هم منفیه خدا کنه کول ...

عزیزدلم لطفا کولپو دادی به من میگی نتیجشو و اینکه دردش چطور بود؟

منم برات حمد خوندم و دعا کردم عزیزدلم انشالا با خبر خوش بیای

منم سالهاست از تولد پسر اولم عفونت ولم نمیکنه، یه بار زخم شد دوبار فریز کردم و کلی دارو، ۷ ماه پیش ت ...

سلام گلم خوبی منم دقیقا علائم تو رو دارم دو بار تست دادم منفی بوده ولی عفونت شدید دارم همراه با درد کشاله ی ران و درد کمر

تو خوب شدی چیکار کردی

سلام گلم خوبی منم دقیقا علائم تو رو دارم دو بار تست دادم منفی بوده ولی عفونت شدید دارم همراه با درد ...

ببین برای عفونت و تست فقط دکتر فریور فردوسی خوبه واقعا بع نظرم تو کارش باسواده، من اینجا یکی از کاربرا برام معرفی کرد، متاسفانه ایران نیست و باید باهاش ویزیت آنلاین داشته باشی اسمش بزن گوگل پیجش برات میاره، اگه تهرانی می تونی بری پیش تیم تخصیصش هر کاری لازم باشه برات انجام میدن وقت خودتو تو مطب های دیگه تلف نکن

من باهاش ویزیت آنلاین گرفتم، شرح حالمو که شنید برام آزمایش هورمونی، کشت ترشحات، کولپو، سونو نوشت که انجام دادم، بعد برام دارو تجویز کرد این دفعه که رفتم دکتر خودم حضوری، گفت عفونت نداری واقعا خوشحال شدم برای اولین بار از شرش راحت شدم، فعلا درد زیرشکم و کشاله رانم رو گهگاهی دارم دکتر خودم با اینکه دکتر معروفیه که نه به التهاب مزمن توجه کرد و نه به این دردا، گفت با بالا رفتن سن و دو تا زایمان این چیزا پیش میاد ولی خودم اینطور فکر نمی کنم، حالا مجدد میخوام با همین دکتر فردوسی ویزیت بشم ببینم چی میگن، چون من بعد از رابطه هم اگه عمیق باشه خونریزی دارم که البته بعد از ویزیت شدن با دکتر فردوسی دو بار رابطه سطحی بیشتر نداشتم نمی دونم وضعیتم تو این مورد چی شده، من اگه تهران بودم حتما می رفتم پیش تیم خود دکتر فردوسی تا هر چی لازمه خودشون برام انجام بدن

ممنونم ازت که جواب دادی گلمکولپو رفتی جوابش چی شد؟

خواهش می کنم،التهاب مزمن، دکتر خودم توجهی نکرد و گفت خداروشکر جوابش خوبه و ممکنه موقع رابطه از داخل خشک هستی که خون می بینی

ولی قضیه این نیست اگه خدایی نکرده دوباره این اتفاق افتاد باید مجدد با خود دکتر فردوسی ویزیت بشم

آره هرچی دارو میخورم خوب نمیشه برای من عفونت لگنزخمم دارم آزمایش پاپ و اچ پی وی هم منفیه خدا کنه کول ...

سلام عزیزم رفتی کولپو؟جوابش چی اومد منم مثل شمام دکتر برام کولپو نوشته میترسم برم

سلام عزیزم رفتی کولپو؟جوابش چی اومد منم مثل شمام دکتر برام کولپو نوشته میترسم برم

سلام آره کولپو انجام دادم خداروشکر جوابش خوب اومد

شما هم نترس انشالله که چیزی نیست این دکترا الکی 

آدمو میترسونن

سلام آره کولپو انجام دادم خداروشکر جوابش خوب اومدشما هم نترس انشالله که چیزی نیست این دکترا الکی آدم ...

عزیزم شما ترشحاتت علائمش چبه؟ سبز رنگ بدون سوزش و خارش؟