خانما من از دو سال پیش که نامزد کردم و باهم رابطه داشتیم عفونت گرفتم که اصلااا خوب نمیشد هرچی دکتر و دارو مصرف کردم تا اینکه پاپ و تست اچ پی وی دادم منفی بود خداروشکر فقط پاپ التهاب شدید رو نشون داده بود بعد که جدا شدم از نامزدم دیگه کلا هیچ رابطه ای نداشتم ولی بازم هرچی درمان میکنم فایده ای نداره یک دکتر گفت باید کولپوسکوپی بشی من خیلی میترسم خدایی نکرده نکنه مشکلی داشته باشم و از کولپو هم خیلی میترسم
عفونت زرد مایل به سبز دارم بدون بو و خارش تازگی سمت راست و چپ زیر دلم گاهی درد خفیف میگیره و ورودی واژنم تیر میکشه کسی بوده مثل من عفونت شدید و مقاوم دلشته باشه کولپو کرده باشه؟
سلام گلم خوبی منم دقیقا علائم تو رو دارم دو بار تست دادم منفی بوده ولی عفونت شدید دارم همراه با درد ...
ببین برای عفونت و تست فقط دکتر فریور فردوسی خوبه واقعا بع نظرم تو کارش باسواده، من اینجا یکی از کاربرا برام معرفی کرد، متاسفانه ایران نیست و باید باهاش ویزیت آنلاین داشته باشی اسمش بزن گوگل پیجش برات میاره، اگه تهرانی می تونی بری پیش تیم تخصیصش هر کاری لازم باشه برات انجام میدن وقت خودتو تو مطب های دیگه تلف نکن
من باهاش ویزیت آنلاین گرفتم، شرح حالمو که شنید برام آزمایش هورمونی، کشت ترشحات، کولپو، سونو نوشت که انجام دادم، بعد برام دارو تجویز کرد این دفعه که رفتم دکتر خودم حضوری، گفت عفونت نداری واقعا خوشحال شدم برای اولین بار از شرش راحت شدم، فعلا درد زیرشکم و کشاله رانم رو گهگاهی دارم دکتر خودم با اینکه دکتر معروفیه که نه به التهاب مزمن توجه کرد و نه به این دردا، گفت با بالا رفتن سن و دو تا زایمان این چیزا پیش میاد ولی خودم اینطور فکر نمی کنم، حالا مجدد میخوام با همین دکتر فردوسی ویزیت بشم ببینم چی میگن، چون من بعد از رابطه هم اگه عمیق باشه خونریزی دارم که البته بعد از ویزیت شدن با دکتر فردوسی دو بار رابطه سطحی بیشتر نداشتم نمی دونم وضعیتم تو این مورد چی شده، من اگه تهران بودم حتما می رفتم پیش تیم خود دکتر فردوسی تا هر چی لازمه خودشون برام انجام بدن
دکتر فاطمه علیزاده با دقت زیاد و بدون ایجاد درد کولپوسکوپی رو انجام دادن. واقعاً خیال آدم رو راحت میکنن. هم من هم خواهرم پیشه ایشون رفته بودیم و راضی بودیم