2777
2789

من با یکی از دوستام قهر کردم رابطه صمیمی داشتیم ولی الان کات و بقیه دوستام خیلی اصرار به گروه دارن و اونا از قهر ما خبر ندارن و من واقعاااا نمیخوام جایی اون هست باشم حتی گروه به کی بگم آخه همین الان چهار ستون بدنم میلرزه 

نه ازش بدم میاد نه متنفرم ن هیچی فقط نمیخوام باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو نمیخوام تو گروهی که اون هست باشم 

ولی من تجربه کردم اگه میخوای اون ازت هیچ خبری نداشته باشه باید با بقیه هم قطع رابطه کنی وگرنه دائما اونا خبر میبرن و میارن انگار نه انگار که میخواستی از رفتار سمی اون ادم دور باشی

دیگه نمیشه که به خاطر شما بقیه هم رابطه اشون رو قطع کنن با طرف . اگه انقدر اذیتی ، یه مدت نرو جایی که اون هست . ته تهش هم اینه که نتونستی کنار بیای باید گروه رو بذاری کنار 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

دقیقا منم همینم یه مدت باهم تو گروه بودیم وبه اجبار توی مهمونی ها میدیدنش ولی خداردشکر خودش از گروه لف داد ودیگه ننیاد انگار یه سنگ از رو دلم برداشتن از دیدنش واقعا حرص میخوردم

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
دیگه نمیشه که به خاطر شما بقیه هم رابطه اشون رو قطع کنن با طرف . اگه انقدر اذیتی ، یه مدت نرو جایی ک ...

میدونه چقدر بهشون میگم اصن شما گروه پیام بدید و.. ولی اونا اصلا از هیچ خبر ندارن بنده خداها هم چیزی نمیگن ولی همین پی وی پیام میدیم میگن گروه و..

اونا اصلا خبر ندارن نه صمیمیت ما نه از قهرمون حق هم دارن بیچاره ها

خب بگو بدلایلی نمیتونم بیام سوالم ازم نپرسید بنظمن اگه دوستات بیشترن اونجا خب برو داخل گپ عیبی نداره که عادت می‌کنی با اونم عادی رفتار من انگار هیچ چیزی نشده 

تا کی میخوای دیگران نفهمن به نظر من بگو که با ایشون قطع ارتباط کردی

نمیتونم بگم چون اصلا از صمیمیت بینمون خم خبر نداشتن دوما نمیخوام که باعث یشه آشتی کنیم و اینکه وقتی اونطرف چیزی نگفته منم بهتره چیزی نگم