2777
2789

مامانم خواهرم رفتن پارک بعدش داداشم داشت فوتبال بازی میکرد بیرون مامانم بهش گفت ما میریم نیای ها  منم داخل بودم یک ساعت بعد دیدم داداشم اومد گفت رفتم پارک بلیط میخای رام ندادن .  بعدش منم دعواش کردم دیدم فحشم داد رفت بیرون یک ساعت بعدش دیدم مامانم خواهرم اومدن گفتن کجاست گفتم کی بهش گفت شما می‌رید پارک . حالا از ساعت نه تا الان نیومده یعنی دزد بردتش کجاست؟؟؟؟

مامانم میگه اگر نیومد هم نیومد شاید قسمت باشه نیاد 

خواهرم میگه باید کتک بخوره 

منم بهشون گفتم تقصیر توعه مامان آزادش گذاشتی کلاس هفتمه قانون نمیزاری براش 

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسمت باشه نیاد؟  

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

تو فکر نباش دزد نبردش 

برمیگرده 

ولی باید به فکر سیاست های بهتری برا تربیت فرزند باشید وگرنه هرچی بزرگر میشا سختتر میشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

فقط نظرای خونوادت

نیومد نیومد😐

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

یا خداااا چه مامان ریلکسی میگه نیومد هم نیومد

برید یه دور تو اون محدوده بزنید یهکاری کتید بالا

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨