2777
2789

بابام پروستات داره چند ساله 

رفت دکتر گفت ۴ برابر شده ولی هیچ کاری نکرد اصلا نه دارویی نه چیزی براش مهم نیست😐چند ساله اینطوریه و مشکلم داره با دستشویی رفتن اما دکتر نمیره 

خطرناک نیست؟

پدرم دارو لستفاده میکرد تا اندازه ای کنترل شد ولی آخرش مجبور شد عمل کنه.بزرگی پروستات خوب که نمیشه ممکنه با دارو دیگه بزرگتر نشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام پروستات داره چند ساله رفت دکتر گفت ۴ برابر شده ولی هیچ کاری نکرد اصلا نه دارویی نه چیزی براش م ...

چرا پیگیری نمیکنه ممکنه خدای نکرده سرطانی بشه.تا حالا نمونه برداری نکرده؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

پروترال تامسولوسین 

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

چرا پیگیری نمیکنه ممکنه خدای نکرده سرطانی بشه.تا حالا نمونه برداری نکرده؟

چون حال نداره و بهونه میکنه سرش شلوغه 

واقعا ممکنه سرطانی بشه؟

نه فقط سونوگرافی رفت فک کنم و گفتن خیلی بزرگ شه و دیگه پیگیری نکرد اما شدیدا مشکل ادرار داره خیلی میترسم

بابام پروستات داره چند ساله رفت دکتر گفت ۴ برابر شده ولی هیچ کاری نکرد اصلا نه دارویی نه چیزی براش م ...

حتما دکتر ببرینش نزارید همینجوری بمونه

بابا من دکتر رفته دارو بهش داده دارو هاشو میخوره اما اصلا رژیم غذایی شو رعایت نمیکنه حرص میخورم هی میگم رعایت کن گوش نمیده