2777
2789
عنوان

دلم گرفته

98 بازدید | 14 پست

هیچکی بهم عیدی نداد...

البته عیدی بهونه است.. زندگی.. آینده...🥲

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زندگی و ایندمون رو خودمون باید بسازیم نباید از دیگران توقع داشته باشیم

منم توقعی از کسی ندارم ولی خب نگران آیندمم... شرایط بده..

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

منم توقعی از کسی ندارم ولی خب نگران آیندمم... شرایط بده..

از چه لحاظ نگرانید؟شغلی یا تحصیلی یا ازدواج یا چی

اندکی صبر سحر نزدیک است...🌱 پایین حضور ما در اینجا برای همیشه...

بینیم عمل کردم بهش گفتم نیمه فانتزی طبیعی در آورده اصلا نه دوسش دارم نه ارتباط میگیرم 4 ماهه خیلیییی ...

عزیزمممم نمیتونی ترمیمش کنی..

البته الانم طبیعی بیشتر رو بورسه.. اگه به صورتت میاد بذار بمونه

از چه لحاظ نگرانید؟شغلی یا تحصیلی یا ازدواج یا چی

شغلی و تحصیلی 🥲

خیلیم دوست دارم مهاجرت کنم💔

شغلی و تحصیلی 🥲خیلیم دوست دارم مهاجرت کنم💔

ان شأ الله امیدتون به خدا باشه و تلاش کنید واسه هدفتون

ان شأ الله امیدتون به خدا باشه و تلاش کنید واسه هدفتون

بنظرت میرسم به چیزایی که میخوام ؟ یه روز؟ حست چیه؟

بنظرت میرسم به چیزایی که میخوام ؟ یه روز؟ حست چیه؟

بله چرا که نه،شما تلاشتونو کنید مطمئن باشید به همه هدفاتون میرسید،چون منم به هدفم رسیدم با تلاش،صبر و امید به خدا،شک نکن 

بله چرا که نه،شما تلاشتونو کنید مطمئن باشید به همه هدفاتون میرسید،چون منم به هدفم رسیدم با تلاش،صبر ...

منم امیدم به خداست ولی اتفاقای غیرمنتظره نمیذاره این امیدِ بمونه... صبر کردنم خیلی سخته..

میتونم بپرسم هدف شما چی بود؟

منم امیدم به خداست ولی اتفاقای غیرمنتظره نمیذاره این امیدِ بمونه... صبر کردنم خیلی سخته..میتونم بپرس ...

اتفاقات غیر منتظره طبیعین،یهو میبینی تو اوج پیشرفت یه اتفاق تلخی میفته که آدم رو زمین میزنه ولی نباید تسلیم نشد،من هدفم دبیری ریاضی بود چون عاشقش بودم و خدا روشکر بهش رسیدم

اتفاقات غیر منتظره طبیعین،یهو میبینی تو اوج پیشرفت یه اتفاق تلخی میفته که آدم رو زمین میزنه ولی نبای ...

بله درسته 

موفق باشید