2777
2789

آیا کسی بوده از اطرافیان ک با گاز هلیوم خودکشی کرده باشه و زنده باشه؟ آیا عوارضش چی بوده. 

می‌خواهیم ی مستند برای جلوگیری از خودکشی بسازیم

چرا تو نت تحقیق‌نمیکنی؟‌ فکر‌کنم‌تو یوتیوب چیزای جالب و به درد بخور پیدا کنی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادمه یه فیلم خارجی بود که به یه بیمار همزمان سدیم و کلسیم بصورت نوبتی تزریق میکرد و بهش میگفت چی میبینی ها بگو چی میبینی ؟ 

اون مرد فقط زجه میزد و میگفت هیچی هیچی . 

یعنی میخواستن عزائیل رو ببینه. آخر هم کشته شد 

تحقیق کردم ولی دارم اینجا دنبال تجربه های عملی میگردم

اینجا فکر نکنم پیدا بشه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یادمه یه فیلم خارجی بود که به یه بیمار همزمان سدیم و کلسیم بصورت نوبتی تزریق میکرد و بهش میگفت چی می ...

واقعی یا سینمایی؟ 

سینمایی بود .

یاد فیلم شهدا افتادم میخواستن از اون دنیا سردربیارن 

اسم فیلم چی بود؟

هلیم که گاز سمی نیست 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
اسمش یادت نیست؟

فکر کنم سریال بود آره از اون سریال هایی که قسمت های مختلف داره. مثل کلید اسرار ولی جنایی پلیسی و ترسناک بود. 

فکر کنم ماموریت ناشناخته بود. محصول کشور فرانسه یا انگلیس بود ۱۵ ساله قبل