2777
2789

امام حسین بالاترین جایگاه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم اسم همه شهدایی که بلد باشم 40 تا نباشن . البته متاسفانه ❤️ .

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

حاج قاسم سلیمانی 

شهید عبدالمهدی مغفوری 

شهید حمید سیاهکالی مرادی

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

صبر کن الان از اینترنت بگیرم بیام 🖐🏃‍♀️🏃‍♀️‍➡️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

شهید نوید صفری خیلی دوسش دارم💚

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

1-شهید حاج علی موحد دوست

2-شهید حاج علی قوچانی

3-شهید حاج شیر علی سلطانی

4-شهید حسن باقری

5-شهید غلامرضا عالی

6-شهید حاج رجب محمد زاده

7-شهید حمید رضا نظام

8-شهید علی حاتمی

9-شهید حسن انتظاری

10-شهید حاج عبدالله اسکندری

11-شهید مهدی سلیمان پور

12-شهید یحیی درویشی

13-شهید حسن قربانی

14-شهید سجاد زبرجدی

15-شهید احمد نیری

16-شهید عبدالله علایی (یه شهید خاص)

17-شهید محمد عسگری

18-شهید مصطفی عسگری

19-شهید مجتبی هاشمی

20-شهید اسماعیل دقایقی

21-شهید محمد جهان ارا

22-شهید محمود کاوه

23-شهید عباس کریمی

24-شهید محسن وزوایی

25-شهید رضا چراغی

26-شهید عبدالله میثمی

27-شهید سید مهدی غزالی

28-شهید علی محمودوند

29-شهید غلامحسین نامجو

30-شهید مرتضی جاویدی

31-شهید ناصر کاظمی

32-شهید غلامعلی پیچک

33-شهید یداله کلهر

34-شهید سید حسین میر رضی

35-شهید احمد رضا احدی

36-شهید خلیل حسن بیگی

37-شهید حمید رضا ملاحسنی

38-شهید حسین همدانی مدافع حرم

39-شهید حمید رضا نوبخت

40-شهید مجید بقایی