2777
2789
عنوان

اقدامی هاااا بیاااااین لطفا

94 بازدید | 17 پست

من دی ماه اقدام کردم واسه بارداری ... این بار 8 روز پریودیم جلو افتاد و خونریزیمم بیشتر از دفعه های قبل هس .... قبلا هم طبیعی جلوگیری میکردم . بنظرتون چرا اینجوری شده

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ؟ یعنی مشکلی نیس طبیعی هس

تو اقدام خیلی بلاها سر آدم میاد سعی بیخیال باشی و اقدامتو بکنی...دنبال دلیل نباش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ﻣﻨﻢ ﻫﻔﺘﻤﺎﻫﻪ ﺗﻮاﻗﺪاﻣﻢ ﭘﻨﺠﻤﺎﻩ ﺑﻮﺩ ﭘﺮﻳﻮﺩاﻡ ﺟﻠﻮﻣﻴﻨﺪاﺧﺖ ﻭﻫﻤﻪ ﻣﻴﮕﻔﺘﻦ ﺭﺣﻤﺖ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻣﻴﺸﻪ ﻭﻟﻲ ﺩﻭﻣﺎﻫﻪ ﺩﻭﺭﻭﺯﻋﻘﺐ ﻣﻴﻮﻓﺘﻪ. ﺑﻨﻆﺮﺗﻮﻥ ﭼﺮا

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
ﻣﻨﻢ ﻫﻔﺘﻤﺎﻫﻪ ﺗﻮاﻗﺪاﻣﻢ ﭘﻨﺠﻤﺎﻩ ﺑﻮﺩ ﭘﺮﻳﻮﺩاﻡ ﺟﻠﻮﻣﻴﻨﺪاﺧﺖ ﻭﻫﻤﻪ ﻣﻴﮕﻔﺘﻦ ﺭﺣﻤﺖ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻣﻴﺸﻪ ﻭﻟﻲ ﺩﻭﻣﺎﻫﻪ ﺩﻭﺭﻭﺯﻋﻘﺐ ﻣ ...

بازم داره آماده میشه😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ﻳﻌﻨﻲ ﺑﺎﺯﻡ ﺩﻟﻤﻮﺧﻮﺵ ﻛﻨﻢ? ??ﻫﻬﻪ 

آیه 31 سوره رعد رو به صورت جدا جدا بنویسید به کمرتون ببندین ایشالا این ماه نتیجه میگیرین

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند...
آیه 31 سوره رعد رو به صورت جدا جدا بنویسید به کمرتون ببندین ایشالا این ماه نتیجه میگیرین

ﺑﺒﺨﺸﻴﺪﻣﻴﺸﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮﺗﻮﺿﻴﺢ ﺑﺪﻳﻦ. ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘