2777
2789
عنوان

میشه بیاین سقط

216 بازدید | 24 پست

بچه ها دوستم سه تابچا داره چهارمیو ناخواسته باردار شد رفت دکتر بهش گفت ۵هفته و ۱روزته قرص سایتوتک گرفت بهش گفت دوتا تو لپات دوتاهم زیر زبونت بزار دیروز ساعت ۶بعدازطهر گزاشت شروع کرد لرز و گر گرفتن بعد ساعت ۸ شروع شد درداش هوار میزداز درد خیس عرق شده بود  خیلی پرید بالاپایین و تند تند راه رفت ساعت ۱۰ شب رفت دستشویی خون ازش اومد ولی ندیدچیزی فقط گفت چیزی ازم ریخت اب برد بعدم رفت توحمام خون غلیظ یکم ازش اومد بعد دردش سریع تموم شد کوچیکترین دردی نداشت الان ب نطرتون دفع شده هرچی بوده سونو میرع چند روز دیگه الان استرس دارع بعضیا میگن وقتی دردش افتاده ینی بچه افتاده

آره اگر درد نداره یعنی افتاده

واقعا؟؟ همش داره گریه میکنه انقد عداب وجدان داره زارمیزنه دلم نمیادتنهاش بزارم هی هم میگه نکنه نیفتاده چون کم ازش اومد خون ولی بعد اینکه تموم شد خونریزیش کوچیکترین دردی نداری اومد  غذاشو خورد بچشم خودش عوض کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم افتاده بچه ها من ماه قبل ۱۱ ام پریود شدم الان جس میکنم حامله م ممکنه؟

برو ازمایش معلوم شه دوست من یه روز قبل عید بیبی زد منفی شد دیروز زد دوتا سریع مثبت شد

معمولا بعد از افتادن بچه شدت درد کمتر میشه ولی قطع نمیشه .. تا ۱۰ روز بعدش دل درد و کمر درد یهو میگیره ول میکنه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

میگن خیلی خونریزی زیاد داره فک نکنم سقط شده باشه هاحتما بره سونو

کلا پریودیاشم اصن خونریزی نداره ها اخه خیلی خیلی خیلی درد شدید کشید پ چرا بعد اینکه خون اومد دردش رفت

معمولا بعد از افتادن بچه شدت درد کمتر میشه ولی قطع نمیشه .. تا ۱۰ روز بعدش دل درد و کمر درد یهو میگی ...

اینم کمرش دارع میترکه میگه خورده کمرم دولا راه میرع پس چرا بعد اینکه خون اومد دردش سریع ساکت شد