رفتم یه سالن معروف cip اکستنشن مژه اولین بار بود که میرفتم قیمتش خیلی بالا بود نسبت به سالنایی که رفتم
مثلا جاهای دیگه من ۷۵۰ تا ۸۰۰ پول میدادم اینجا ۱۷۵۰ پول دادم کارش خوب بود و خیلی زود تموم شد جاهای دیگه میرفتم ۲ ساعت ۳ ساعت باید صبر میکردم که خسته کننده بود و رئیس سالن خیلی شیک و زیبا و نشون میداد که با کلاسه و نظارت داره رو کار بقیه اکستنشن کارا تا اینجا همچی اوکی بود وقت رفتم زیر دستش که شروع کنه کم کم متوجه شدم بو میاد و جالب اینه ی بند حرف میزد و با بقیه و بدتر از اون همراه با موزیک میخوند و داشتم منفجر میشدم که چقد دهنش بو میده و هزار بار خواستم بهش بگم ولی نگفتم وحشتناک بو میداد و دعا میکردم کارم تموم شه تموم شد و اومدم خونه و بهش پیام دادم تو اینستا که خدمات خوبی داشتین ولی خیلی بو میداد دهنتون و من اذیت شدم و ویس داد که آره شما اولین نفری هستی که اینو میگی و خنده و اینا منم بهش گفتم که بقیه خجالت کشیدن و شاید نخواستن بگن بعد یکی دو ساعت گذشت دیدم استوری کرده پیام منو تو پیجش با عکس پیجم و اسمم و کلی مسخره کرده بود که به من گفته دهنت بو میده منم هرچی پیام میدادم که پاک کن جواب نمیداد زنگ زدم به شماره سالن که به خانم فلانی بگید استوری گذاشتن پاک کنن بعد زنگ زد به شماره من که تو میخوای اعتبار منو بیاری پایین و ازت شکایت میکنم و اینا منم کلی بهش فحش دادم و گفتم گور بابات