2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مث بقیه ی سونوهاست . فقط ی کم بیشتر زمان میبره

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

واي خيلي باحاله عزيزم اضطراب واسه چي؟ ني نيت رو كامل مي بيني حتي انگشت هاش خدا واست نگهش داره من مهر رفتم آنومالي خيلي ذوق كردم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

من خیلی از لحاظ روانی اذیت شدم

آخه دکتره که سونو انجام داد خیلی منو ترسوند و گفت دوتا کیست دو طرف مغز جنین هست خیلی گریه کردم و ترسیدم بهش می گم آقای دکتر من خیلی نگرانم مشکل بزرگیه؟

گفت بله خانوم جای نگرانی داره حتما سه هفته دیگه برو سه بعدی 

پیش دکتر خودم که رفتم گفت اصلا جای نگرانی نداره طبیعی و خودشون آب میشن 

برای این که کاملا خیالت راحت بشه یه سونو معمولی برو

عزیزم اینو تعریف کردم که اگه شما هم چنین اتفاقی افتاد برات نگران نشی

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز
من خیلی از لحاظ روانی اذیت شدم آخه دکتره که سونو انجام داد خیلی منو ترسوند و گفت دوتا کیست دو طرف م ...

همین دیگه از اطرافیان هرکی رفته کلا گفته مشکل دارن اگه همچین چیزی به من بگن همونجا تموم میکنم نه اینکه برای جنسیت هم دکتر رفتم احساس میکنم ناشکری کردم😓

همین دیگه از اطرافیان هرکی رفته کلا گفته مشکل دارن اگه همچین چیزی به من بگن همونجا تموم میکنم نه این ...

نترس گلم توکلت به خدا باشه

ولی حتما برو چون خیلی مهمه

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز