2777
2789
عنوان

قرص برای خستگی

155 بازدید | 17 پست

سلام

دائما خسته و کسلم حوصله ی هیچ کاری رو ندارم فقط میخوام دراز بکشم، انرژی لازم برای انجام کار های روزمره رو ندارم و این واقعا اذیتم میکنه

آزامایش دادم و مشکل خاصی ندارم

قرصی چیزی نیس که از این حالت خلاص شم؟ 

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص کافئین و منیزیم

داروخانه بدون نسخه میده؟ 

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
من نسکافه میخورم

تاثیری نداره.... 

قرص جوشان هانسال انرژی 

یه قرص جوشان دیگم استفاده کردم مثل هانسال نبود 

یه مکمل هم به سفارش دکتر  یه مدت خوردم تاثیر نداشت 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

اره

واقعا تاثیر داره؟ استفاده کردین؟ 

قرص جوشان هانسال انرژی یه قرص جوشان دیگم استفاده کردم مثل هانسال نبود یه مکمل هم به سفارش دکتر یه م ...

پووووف من میخوام تاثیر داشته باشه.... 

خودم کمی وسواس دارم، باید خونه همیشه مرتب باشه بچه لباساش یه لک کوچیک بیفته باید حتما عوض کنم و.... با این شرایطم واقعا در طول روز میمیرم و زنده میشم تا میخوام کارای روزمره رو انجام بدم، اگرم انجام ندم بدتر افسرده میشم و تو روح و روانم تاثیر میذاره.... 

از نظر اطرافیان من مشکلی ندارم و دارم به خودم تلقین میکنم، چون میگن اونوقت باید من تمام خونه و زندگیم میریخت بهم.... اما خودم واقعا میدونم با اطرافیان فرق دارم و..... 

اره خوبه ولی قرص جوشان نخور من خوردم مسموم شدم

باشه ممنون که گفتی، گوارشم حساسه و زود حالت تهوع میگیرم

باید بری‌تراپی.چون‌هم‌وسواس داری هم کمال گرایی‌بیش از حد داری

رفتم هیچ تاثیری نداره، ببین وسواس زیاد ندارم که... 

مثلا تراپی میگف یه موقع هایی که حوصله نداری خودتو اذیت نکن و به خودت زمان بده و استراحت کن مجبور نیستی همیشه بخاطر مسئولیت های زندگی به خودت فشار بیاری.... 

اونوقت من باید همیشه بگیرم بخوابم و کاری نکنم دیگه... 

کلا میدونی حوصله ی هیچ کاریو ندارم، مثلا مثل بقیه شاد و شنگول نیستم

همیشه خستم

باشه ممنون که گفتی، گوارشم حساسه و زود حالت تهوع میگیرم

گوارش منم خیلی حساسه،زخم مردم دارم ولی رو من تاثیری نداشت

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

رفتم هیچ تاثیری نداره، ببین وسواس زیاد ندارم که... مثلا تراپی میگف یه موقع هایی که حوصله نداری خودتو ...

درست گفته قرار نیس همیشه خونه تمیز باشه .این حرف ب این معنی نیس فقط بخور‌و بخابی.ینی اگه ظرفای شام‌موندن خسته بودی نشور فردا صبح بشور.منم‌مث تو بودم هرروز باید حیاطو‌میشستم‌ولی دیگهدهفته ای ی بار کردم چون ذاشتم هلاک میشدم از شستن.این معنی نداره ک‌جتما ادم بی نظمی هستی‌ چون هرروز‌نمیشوری