2789
عنوان

خاستگاری

120 بازدید | 12 پست

تا حالا با مادرشوهرتون برای برادرشوهرتون خاستگاری رفتین؟

یا اصلا جاری جدیدتون رو ندیدین تا موقع جشن عقد؟

تو فامیل ما رسمه براای خواستگاریهای سنتی ؛ مادرسوهر مثلا احترام میذاره به عروس بزرگش و یک جلسه میبرتش همراهش‌.

الان مادرشوهرم به من فقط گفته جایی خواستگاری میرم ولی منو نبرده الان بعد از چندماه رفت و آمدشون برای جشن عقد میخاد بگه. بنظرتون بیان کنم که ناراحتم یا به روش نیارم؟

شوهرم بهش گفته ناراحتیم ولی اون میگه خاهرای عروس هم مارو ندیدن . ولی من میگم برای دختر فرق میکنه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی اگه رسم خیلی رسم مسخره ای هس که جاری بره خاستگاری 

اخه به جاری و برادر و خواهر و بقیه چه ارتباطی داره خود پسر مهم بپسنده و تمام مادر پدرم بخاطر بزرگ تری میرن همین نه واسه نظر دادن

بذار بفهمه اصلا برات مهم نبوده بگه یا نگه.سیاست داشته باش دختر

اخه خب میگم من ۱۳ ساله عروسشونم. باید متوجه بشن ناراحتم ولی مختصر و محترما بگم دلخور شدم. چون مادرشوهرم خیلی فضول و قلدر هست . مثلا وسیله کوچیکی برای خونه بخرم میگه چرا بمن نگفتین. بعد خودش اینطور رفتار میکنه

حتی اگه رسم خیلی رسم مسخره ای هس که جاری بره خاستگاری اخه به جاری و برادر و خواهر و بقیه چه ارتباطی ...

عروس هم قرار نیست نظر بده. یجور احترام فرمالیته به عروس میذارن

اخه خب میگم من ۱۳ ساله عروسشونم. باید متوجه بشن ناراحتم ولی مختصر و محترما بگم دلخور شدم. چون مادرشو ...

خب تو هم ازش یاد بگیر هرچیزو بهش نگو نه انتظار داشته باش نه لطف زیادی کن که بعد ناراحت نشی اینجوری ارامش خودتم حفظ میشه

نه معمولا حتی دوماد رو هم واسه مراسم آخر دعوت میکنند آخه اعتقاد دارن اگه خواستگاری اینا جور نشه نبای ...

پس ما رسممون خیلی فرق داره ما بله برون شام‌میدیم با ۱۰۰ تا مهمون مثلا