/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️🔥❤️🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟سلام دوستان عزیزومهربونم،،بنده ده سال فروش مجازی وانلاین داشتم اما یک ساله بنا به دلایل اینکه گوشیم دزدیده شد،کل کانالام وپیجم وفعالیتام به باد رفت الکی،،الان دوباره کانال روبیکا راه انداختم این چندروزه،وپوشاک زنونه همگی زیرقیمت200هزار واکثرا ازتولیدی فامیلمون هستش،،لباس زیرباقیمت کمترازبازارهم موجوده،تیشرتای زنونه همگی زیر160هزارن،تخفیف واشانتیون واس خرید سه عدد محصول ،تقدیمتون میشه❤🥰😍بقران ب خاک مادرم تبلیغ نیس اما حمایت میخوام،🥺🙏❤چون پام پلاتینه بیمارستان فعلا استخداممو رد کرد به این دلیل که باید13ساعت سراپا باشم،منم کلاعاشق فروشندگی ام وبه درخواستتون لباس ارزون واس نی نی هاتونم میارم❤🙏،،ارسال به سراسرکشوره،احراز هویت بافیلم ازخودم هم میدم،،لباسای زیر دارای اشانتیون هستن،❤،قیمتام باسودخیلی کمیه ومیتونین اول مقایسه کنین بعد خرید،اما هرکی دستش زیاد نمیرسه تخفیفی بهش میدم ازسود خودم،،،درضمن کاربرقدیمی ام،وبه زودی کاربر قبلی مال سال96رو بالا میارم،،❤🙏arzan_saray_bitiکانال روبیکای تازه تاسیس،،بزودی اینستاموهم بالا میارم🥰❤🙏هرکی عضوشد بگه واسش5تا صلوات بفرستم❤🙏(درضمن خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواج)❤