2777
2789
عنوان

چطوری مرتب باشم

267 بازدید | 32 پست

چطوری همیشه خودم ،اتاقم،خونه،مرتب باشه؟«تکالیف و کار هام رو هم انجام بدم»

تورو خدا زود جواب بدین ممنون 🙂🫀

البته من مجردم ۱۶ سالمه.

منظورم از مرتب بودن خونه با کمک مامانمه

اینم بگم این تاپیک رو ایجاد کردم که بپرسم ازتون سوال هامو 🤗

من تنبل ام 😌

ولی اراده کنم زبر و زرنگ ام🙃

من هیچوقت قرار نیست فراموشت کنم!:)M🖤

من خودم یه مامان مرتب‌م که مدام دارم به دخترم تذکر میدم اصلا نسل شما زیاد براش مهم نیست خیای راحت میگیره زندگی و 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من و مامانم کارها رو تقصیم کردیم مثلا من جارو میزنم و ظرف های صبحانه و درست کردن صبحانه با منه مامانمم خونه رو جمع میکنه و ناهار درست میکنه و ظرف ها رو اوکی میکنه شب هم من شام درست میکنم و با هم ظرف میشوریم

من خودم یه مامان مرتب‌م که مدام دارم به دخترم تذکر میدم اصلا نسل شما زیاد براش مهم نیست خیای راحت می ...

مشکل منم همینه 😅

نسل ما کلا مشکل داره😂

الانم به زور مامانم این تاپیک رو ایجاد کردم 🥲

مشکل منم همینه 😅نسل ما کلا مشکل داره😂الانم به زور مامانم این تاپیک رو ایجاد کردم 🥲

به خدا هزار مورد میتونم مثال بزنم که با هم تفاهم نداریم بعد همش میگه مامان مگه چی میشه زندگی و سخت میگیری دنیا دو روزه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
به خدا هزار مورد میتونم مثال بزنم که با هم تفاهم نداریم بعد همش میگه مامان مگه چی میشه زندگی و سخت م ...

دقیقاً منم میگم دنیا دوروزه ولش کن 

کی حوصله ی مرتب بودن داره😅

حالا مامانم یه آدم وسواسی😶

دقیقاً منم میگم دنیا دوروزه ولش کن کی حوصله ی مرتب بودن داره😅حالا مامانم یه آدم وسواسی😶

دیگه دارم شک میکنم خودت دختر منی تاپیک زدی 😄

به خدا هزار مورد میتونم مثال بزنم که با هم تفاهم نداریم بعد همش میگه مامان مگه چی میشه زندگی و سخت م ...

عه دخترتون منممم😂🤣 منم همین و به مامانم میگم

آیـا تـو وجـود داشتـي?شاـید همـیشهـ خیـال بودي...

عه دخترتون منممم😂🤣 منم همین و به مامانم میگم

پاشو چمع کن اتاق تو مهمون میخواد بیاد پاشو ببینم