2777
2789
عنوان

وقت ازدواجمه

153 بازدید | 19 پست

ی وقتا پیش خودم میگم چرا باید تو این سن حسرت اینو داشته باشم که کسی ازم خوشش بیاد یا بهم پیشنهاد بده 

من از دخترای دیگ چی کم دارم من چه ایرادی دارم که هیچکسی نمیاد سمتم 

شاغلم تو اجتماعم تیپ و قیافم خوبه ولی اصن به چشم هیچکس نمیام ۲۸ سالمه یکی عاشقم نشده اصن فکرشو نمیکردم تا این سن مجرد بمونم 

دوستام ازدواج کردن بچه دارن دخترای از من کوچکتر هم همینطور اصلا درک نمیکنم چرا برای من پیش نمیاد مگه من چمه 

سنمم که کم نیس آدمای اینجا ۵ ساله بهم میگن صبر کن صبور باش به وقتش آخه دیگ وقتش کیه وقتی توی این چند سال پیشنهاد جدی نداشتم میگم ممکنه از این به بعد هم کسی نیاد اگرم بودن نهایت ۵ نفر که یکی از یکی بدتر بودن بخدا جاهای خوبیم کار کردم 

همه جا هم میرم کافه رستوران سینما کنسرت همه پیشنهاد دارن الا من 

خب آخه من دیگ باید چیکار کنم همش باید ازدواج و عقد این و اونو ببینم 😔😔

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چون که خیلی از مردا و پسرا سرتر هستی .مردا دنبال پایین تر از خودشونن .عزت نفس داشته باشه مجردی اونقدرام بدنیست.درضمن منتظر نباش تا وقتی منتظر باشی ازدواج نمیکنی که خودتو با کارت و پیشرفتت سرگرم کن .به جز این راهی نیست 

خب، تو محل کارتون یا کلا تو محیط اطراف نگاه آقایون به شما چه جوریه؟ یعنی میگن خانم فلانی چجوریه؟ این ...

نمیخام اغراق کنم یا بخام دروغ بگم چه جلوی خودم چه پشت سرم همیشه ازم تعریف کردن 

اینکه مثلا دختر خوبیه معلومه برای تربیتش وقت گذاشته شده معلومه خانواده داره 

یا خیلی بهم میگن مهربونی و خوش اخلاقی

و همه فکر میکنن من پیشنهاد و خواستگار زیاد دارم

و اینکه اگه شخصی نگاه دیگه ای داشته من خبر ندارم و مطمئن نیستم 

بار ها پیش اومده که حس کردم فلان همکارم یا فلان همسایه یا ی شخصی توی فامیل از من خوشش اومده اگه اون شخص از نظر من هم اوکی بوده چراغ سبز نشون دادم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاده

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
نمیخام اغراق کنم یا بخام دروغ بگم چه جلوی خودم چه پشت سرم همیشه ازم تعریف کردن اینکه مثلا دختر خوبیه ...

ببین هنوز خیلی وقته، 

خیلی ها همین رو هوا ازدواج میکنن و چند سال بعد، مثلا 35 سالگی طلاق میگیرن. بعضی ها مثلاً 35 سالگی ازدواج میکنن و تا آخر عمر خوشبخت هستن.

فکر نکن ازدواج کرده ها خوشبختن یا برعکس. 

اگه قصدش رو داری با یه واسطههٔ ازدواج خوب در میون بگذار، کلی پسر هستن که بخوان با یه خانم خوب ازدواج کنن. 

برو آشناشو. 

ولی بازم من میگم یه نفر برا هر آدمی وجود داره، شاید باورت نشه صبرکن تا بیاد. بهم نخند خودم تجربه کردم تا باورم شد😅زمان مهم نیست 

ببین هنوز خیلی وقته، خیلی ها همین رو هوا ازدواج میکنن و چند سال بعد، مثلا 35 سالگی طلاق میگیرن. بعضی ...

میدونین الان توی این سایت ۵ ساله بهم میگن صبر کن دیگ آدم خسته میشه 

یعنی من نباید توی این چند سال ی آدم خوب اومده باشه سراغم