2777
2789
عنوان

جمع‌شید برای انتخاب اسم بچه😁

101 بازدید | 8 پست

فعلاً داریم راجع به اینکه اگه دختر بود و اگه پسر بود چه اسمی بزاریم صحبت می‌کنیم. 

من و مامانم اینا کلا روی اسم‌هایی مثل نیلوفر مهرو ماهدخت و نفیسه کیاوش... این مدل اسم هاییم. 

همسرم و مادرشوهرم اینا که فامیل میشن روی اسمای جدید مثل لیانا لیرا و... اسمای جدیدیم😁

فعلا به تفاهم نرسیدیم جنسیت هم معلوم نیست ولی دوست داریم دختر باشه. 

میشه هم اسم پیشنهاد کنید هم نظر بگید؟ 

بعد اینکه راهی نیست برای اینکه دختر باشه بچم؟ دعایی خوراکی چیزی چون خیلیا میگن مثلا گرمی جان بخوری میشه

نیلو سابق با اک جدیدم🪷🦦

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ ربطی نداره اینا 

همه ش بر میگیرده به همسرتون و همون موقع که جنین به وجود میاد جنسیت مشخص میشه و ما توی یه زمان حاصی توانایی فهمیدن این رو داریم

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بوده ای...

دنیز ، همراز ، ترنج ، چکاوک ، خورشید ، آرتمیس ، رایحه ، نیلی ، مهریماه ، بیسان ، نیلگون ، غنچه ، برکه ، برفین ، آرام ، پاییز ، وندا ، راشین 

هیرا ، آوش ، علیسان ، پندار ، مهرسام ، رهام ، رادوین ، راژان ، کیهان ، همایون ، هومن ، نکیسا ، هوتن ، ویهان ، آرمان