2777
2789
عنوان

میخوام همچیو تموم کنم دیگه نمیتونم

190 بازدید | 12 پست

یه عمر به همه گفتم فکر خودکشی نکنیا خانوادت بعد تو نابود میشن چون کشیده بودم چون دردشو سالهات باهم حمل میکنم

ولی خودم دیگه نمیکشم از اینکه نزدیک۱۰ساله افسردگی ولم نمیکنه از اخلاقایه بابام از بی محلی های مامانم 

حتی از خواهربزرگ بودن خستم از اینکه باید غصه خواهر بردارامو بخورم خستم از اینکه باید هواشون رو داشته باشم خستم

از تبعیض تو خانواد خستم از شوهرم که همچی براش مهمه الا من خستم

بابا منم هستم بخدا دیگه نمیکشم از دیشب تا حالا سردرد داره نابودم میکنه گردنم خشک شده

دیگه نمیتونم مر‌گ یبار شیون یبار دیگه باید تموم کنم همچیو

اینگار خدا خودشم بامن لجه هرچی که راجب من باشرو خراب میکنه اینگار ناف منو با غم غصه بریده

خدایا ازت گله دارم

دارم تقاص چیو پس میدم

دیگه از خودکشیم نمیترسم دیگه مهم نیست چی میشه از این بدتر نمیشه

دیگه مهم نیست بعد من چی میشه

چی میگن

فقط منتظرم برن بیرون همچی تموم کنم 

میخوام بخوابم یه خواب طولانی

دیگه چشمام نمیبینه اینقد گریه کردم

نفسم بالا نمیاد

💍♥️

این دنیا عذاب کشیدی،اون دنیام می‌خوای عذاب بکشی ؟ چرا فکر می‌کنی با خودکشی از همه چی راحت میشی تازه داستان شروع میشه!! با خودکشی حتی خاکم قبولت نمیکنه فقط درد و رنجتو دو برابر می‌کنی بمون بجنگ دهن زندگیو سرویس کن فکر نکن این حرفارو میزنم درکی از مشکلاتت ندارم اتفاقا همه رو درک کردم و بیشترم تجربه کردم

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما بعد خودکشی عذابت بسیاااار بیشتر از الان میشه

شوهرتم میره بایکی دیگه ازدواج میکنه دنبال زندگیش

فقط خودت ضرر میکنی گلم..پس عاقل باش برو بیرون ی هوایی بخور باکسی ک نزدیکته صحبت کن خودتو آروم کن

خودکشی هنر نیست شرایط رو به نفع خود تغییر دادن هنره . خوب زیستن مستلزم درک متقابل از اطرافیانه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

با خودکشی راحت نمیشی عزیزم اگه یک هزارم درصد اعتقاد داشته باشی بعد از مرگ پدرتو در میارن 

از طرفی ،اینو بدون که تو این دنیا هیچکس خوشبخت نیست هیچکس بی درد نیست،همه دارن به یه نحوی تحمل میکنن 

آیا حالا که همه به نحوی بدبختن باید خودکشی کنن؟

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...!

تو خوووو قبلاً نوشتی دلم تنگ شده برا شوهرم مگه چند سالتهیعنی از۱۵سالکی افسرده آیی آخه نوشتی ۱۰سال اف ...

بله مگه ادمی مشکل داره دلتنگ شوهرش نمیشه؟؟؟

بله بعداز مرگ داداشم افسردگی گرفتم

همیشه مثلا میخواین مچ ادمو بگیرین؟ مریض نیستم ک چرت پرت بنویسم

💍♥️

2790
2778
2791
2779
2792