fwtijon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 152 عنوان اونای که طلاق گرفتن یه دیقه بیاین 188 بازدید | 15 پست پسرم دوسالشه میخام طلاق بگیرم میدونم که تا هفت سالگی حضانتش بامنه ولی برای حضانت کاملش حاظرم همه زندگیمو بدم حتی از مهریه ام بگذرم . ولی میدونم همسرم قبول نمیکنه لطفا بگید چیکار کنم ، راهی هست بتونم انجام بدم بعد از هفتسالگی خودم سرپرستش باشم ؟ 1404/01/06 | 16:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رها_۱۳۷۲ عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 6714 احتمالا بتونی در ازای بخشیدن مهریه و حق و حقوق حضانت بچه رو بگیری اگر شوهرت قبول کنه
fwtijon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 152 فکر کنم تا دو سالگی با شماست با مشاور طلاق صحبت کردم گفتش حضانت تا هفت سالگی با مادر
fwtijon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 152 احتمالا بتونی در ازای بخشیدن مهریه و حق و حقوق حضانت بچه رو بگیری اگر شوهرت قبول کنه همین تصمیم و دارم که متاسفانه قبول نمیکنه
رها_۱۳۷۲ عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 6714 همین تصمیم و دارم که متاسفانه قبول نمیکنه فکر نکنم راه دیگه ای برای گرفتن بچه داشته باشی مگر اینکه شوهرت عدم صلاحیت داشته باشه مثلا اعتیاد
روبیکا1360 عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 5289 مهریه ات بالاست ؟ ببین می دونم برات خیلی سخته ولی بزار بچه با اون باشه راحت نتونه ازدواج کنه و اذیت شه
fwtijon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 152 فکر نکنم راه دیگه ای برای گرفتن بچه داشته باشی مگر اینکه شوهرت عدم صلاحیت داشته باشه مثلا اعتیاد اعتیاد داشته ترک کرده این بحساب میاد ؟میدونین چه دلایلی باعث میشه بچه حضانتش تا آخر با مادر باشه ؟؟
رها_۱۳۷۲ عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 6714 اعتیاد داشته ترک کرده این بحساب میاد ؟میدونین چه دلایلی باعث میشه بچه حضانتش تا آخر با مادر باشه ؟؟ اگر ترک کرده رو نمیدونم اما مثلا معتاد باشه/دست بزن داشته باشه بچه رو بزنه/ توهمی باشه/ شیرین عقل باشه/کودک آزار باشه اینارو باید بتونی با مدرک ثابت کنی
fwtijon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 152 مهریه ات بالاست ؟ ببین می دونم برات خیلی سخته ولی بزار بچه با اون باشه راحت نتونه ازدواج کنه و اذیت ... نه مهریه ام اونقد زیاد نیست ولی از نظر مالی شوهرم ضعیفه سختشه همون مقدار مهریه رو بده وای نهه میمیرم بدون بچم . شوهرمم خونه مستقل نداره ما نه ساله پیش پدر شوهرم زندگی میکنیم ، نمیخام پسرم زیر دست مادر شوهر عوضیم بزرگ بشه
fwtijon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 152 اگر ترک کرده رو نمیدونم اما مثلا معتاد باشه/دست بزن داشته باشه بچه رو بزنه/ توهمی باشه/ شیرین عقل با ... دست به بزن داره ولی مدرک میخاد که متاسفانه ندارم
fwtijon مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 152 چرا میخوایید جدا بشیدبیشتر فکر کنید فکرامو کردم بهش بارها فرصت دادم و بخشیدم اخلاقش هر روز بدتر از دیروزش میشه ، تو زندگی خیلی محدودم کرده و توی خونه دلخوشی برام نزاشته ،مرد زندگی نیست.
روبیکا1360 عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 5289 نه مهریه ام اونقد زیاد نیست ولی از نظر مالی شوهرم ضعیفه سختشه همون مقدار مهریه رو بده وای نهه میمیرم ... خب اینطوری حق با شماست مثل شیر از بچه ات حمایت کن