2777
2789
عنوان

اونای که طلاق گرفتن یه دیقه بیاین

188 بازدید | 15 پست

پسرم دوسالشه میخام طلاق بگیرم 

میدونم که تا هفت سالگی حضانتش بامنه ولی 

برای حضانت کاملش حاظرم همه زندگیمو بدم حتی از مهریه ام بگذرم . ولی میدونم همسرم قبول نمیکنه 

لطفا بگید چیکار کنم ، راهی هست بتونم انجام بدم بعد از هفت‌سالگی خودم سرپرستش باشم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم راه دیگه ای برای گرفتن بچه داشته باشی مگر اینکه شوهرت عدم صلاحیت داشته باشه مثلا اعتیاد

اعتیاد داشته ترک کرده این بحساب میاد ؟

میدونین چه دلایلی باعث میشه بچه حضانتش تا آخر با مادر باشه ؟؟

اعتیاد داشته ترک کرده این بحساب میاد ؟میدونین چه دلایلی باعث میشه بچه حضانتش تا آخر با مادر باشه ؟؟

اگر ترک کرده رو نمیدونم 

اما مثلا معتاد باشه/دست بزن داشته باشه بچه رو بزنه/ توهمی باشه/ شیرین عقل باشه/کودک آزار باشه 

اینارو باید بتونی با مدرک ثابت کنی

مهریه ات بالاست ؟ ببین می دونم برات خیلی سخته ولی بزار بچه با اون باشه راحت نتونه ازدواج کنه و اذیت ...

نه مهریه ام اونقد زیاد نیست ولی از نظر مالی شوهرم ضعیفه سختشه همون مقدار مهریه رو بده 

وای نهه میمیرم بدون بچم . شوهرمم خونه مستقل نداره  ما نه ساله پیش پدر شوهرم زندگی‌ میکنیم ، نمیخام پسرم زیر دست مادر شوهر عوضیم بزرگ بشه 

اگر ترک کرده رو نمیدونم اما مثلا معتاد باشه/دست بزن داشته باشه بچه رو بزنه/ توهمی باشه/ شیرین عقل با ...

دست به بزن داره ولی مدرک میخاد که متاسفانه ندارم

چرا میخوایید جدا بشیدبیشتر فکر کنید

فکرامو کردم بهش بارها فرصت دادم و بخشیدم اخلاقش هر روز بدتر از دیروزش میشه ، تو زندگی خیلی محدودم کرده و توی خونه دلخوشی برام نزاشته ،مرد زندگی نیست.