2777
2789
عنوان

پسری که▪️▪️▪️▪️ 🤔

119 بازدید | 9 پست

خودش دوست دخترشو شمال و دبی و اینور و اونور میبره ولی تو اینستاگرام هر چی پست راجع به دختری که پسر دستشو نگرفته موهبته یا دختری که پدری سختگیر داشته‌ و بدون خانواده سفر نرفته الماسه یا پستای این شکلی رو لایک میکنه ،بالاخره کدوم وریه⁉️⁉️نظرش راجع به همه دخترا جز دوست دخترش همینه یا چی ،من نفهمیدم

و اینکه خودشم پسر سنگینیه و اهل خیانت یا با چندنفر بودن و اینا نیست ،دوست دخترشم ،دوست داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید  دوس دخترشو فقط برای خوشگذرونی میخواد

از اوناییکه اخر دختر افتاب مهتاب ندیده دوس داره😑

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

شاید دوس دخترشو فقط برای خوشگذرونی میخواداز اوناییکه اخر دختر افتاب مهتاب ندیده دوس داره😑

واقعا؟ حتی اگر دوست دخترش خیلی خوب و تحصیل کرده باشه؟ خانوادش هم خوبن

هر چی پست راجع به بکار تم بوده لایک کرده 

واقعا؟ حتی اگر دوست دخترش خیلی خوب و تحصیل کرده باشه؟ خانوادش هم خوبنهر چی پست راجع به بکار تم بوده ...

این نظر منه صرفا

دختری که با پسر سفر بره از نظر بیشتر پسرا کنسله چون زیادی آزاده

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

اونارو برا خوش گذرونی باهاشونه ولی برا ازدواج دختر افتاب مهتاب ندیده پسندشه 😂درکل میشه با دو طرفش ه ...

اخه میدونی دوست دخترش ،هم تحصیل کردست هم خانواده خوبی داره ،وضعشونم خوبه ،من فکر نمیکردم اینجور پسری باشه اصلا حتی با این دختره،واسه همین تعجب کردم

اخه میدونی دوست دخترش ،هم تحصیل کردست هم خانواده خوبی داره ،وضعشونم خوبه ،من فکر نمیکردم اینجور پسری ...

اکثر پسرا از دخترای زیادی ازاد خوششون نمیاد 

دختری ک  هرجایی میره هرتایمی اوکیه برا قرار و ...

کلا سرد میشن 

قطعا یه پسر عاقل برا تحصیلات و وضع مالی با دخترع ازدواج نمیکنه ( برا دختر هم صدق میکنه )

عشــــAــــق🔗♥️