2777
2789
عنوان

هم اتاقم تا لنگ ظهر می خوابه

649 بازدید | 36 پست

من هر صبح هفت پا میشم که برم دانشگاه 

هم اتاقم تا دوازده یک دو 

امروز تا دو و نیم خوابیده بود

بعد شبا سه می خوابه 

منم مجبورم سه بخوابم 

برا اون سخت نیست چون مثلا امروز تا دو و نیم خواب بود 

منم هفت پا شدم داخل دانشگاه حالم بد شد

کلاس آخر نرفتم اومدم خوابگاه 

که یه ساعت بخوابم

همین الان از خواب پا شده داره فعالیت می کنه 

سر و صدا میده

مغزم داره منفجر میشه

مثلا یک بگم چراغ خاموش کن می کنه

ولی باز صدا میده

مثلا پا میشه آرایش می کنه

وسایلش میوفته زمین

یا هزار تا کار دگع

هعی زندگی خوابگاهی خیلی سخته 

خدا نصیب هیچ کس نکنه 

امشب می خوابم بهش بگم ببین من دارم آسیب میبینم هر صبح هفت پا میشم

هرکاری داری قبل یک انجام بده 

اگه هم اذیتی سعی کن صبح ها ده اینا پاشی که شبا بتونیم یک بخوابیم 

مگه خودش دانشگاه نداره

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوابگاه که یه اتاق هفت نفر

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

اره باهاش منطقی صحبت کن 

قرار نیست به پای بقیه بسوزی 

ماهم لین مدلی بودیم تا 4 صبح بیدار میموندیم و...ولی وقتی حتی یک نفر صبح کلاس داشت دیگه تهش دوازده چراغ میزدیم و همه با هندزفری و...بودیم که اذیت نشه

خودش دانشجو یا کارمند نیست که می‌تونه تا ساعت دو بخوابه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نه برا ما دو نفره

دانشجو پزشکی هستین ؟ 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم