2777
2789
عنوان

چ غلطی کنم من😭😭😭😭

329 بازدید | 24 پست

بچه ها من حدود ۴ ،۵ ماه شب بیداری میکردم یعنی کلا شبا بیدار میموندم درس میخوندم اما روزها میخوابیدم چند ساعت 

الان که عید شده و تعطیلاته و کلا میخوام از این به بعد برگردم به روال قبلی ، میخوام شبا مثل آدم بخوابم صبحا زود بیدار شم 

اما درست نمیشه ، شبا تا دیروقت خوابم نمیبره مثلا ۳ نصف شب خوابم میبره تا ۱۲ ،۱ ظهر 

اینجوری همه کارام بهم میریزه 😭😭😭

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗

روزا ها کافئین بخور که خوابت نبرهشب زودتر بخواب

خب مشکل اینه من تا ۱ ظهر خوابم 

شبا خوابم نمیاد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی اشتباهه اینکار

تمام سیستم بدنتون بهم میریزه

هیچی مثل خواب شب نمیشه 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

وای خیلی خیلی بده.. فک من من تا صبح بیدار بودم بعد میخابیدم تا 4 بعدظهر :/

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

وای خیلی خیلی بده.. فک من من تا صبح بیدار بودم بعد میخابیدم تا 4 بعدظهر :/

من ی بار سافت ۵ بعد ظهر بیدار شدم 

هرطور شده صبح زود پاشو.در طول روز هم اصلا دراز نکش. چن روز به زورم که شده صبح زودتر پاشو تا شب خسته باشی.من اینجوری انجام دادم

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

منم یه مدت عادت کردم ولی خب میدونی تغییر لایف استایل طبیعتا سختی داره. مثلا اینکه یه شب بیدار موندی جای اینکه صبح بخوابی بر خلاف روال قبل بیدار بمون و همین باعث میشه شب بعدش بخاطر کمبود خواب،خوابت ببره و اینکه سعی کن بخاطر درست هم که شده منظم بخوابی و اگه مصرف کافئین داری مثل قهوه و این چیزا رو به حد متوسط یا کم برسونی یا اینکه بعد ظهر به بعد سمت کافئین نری

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد 

من ی بار سافت ۵ بعد ظهر بیدار شدم

دقیقا منم.... الان چند روزه مثلا ساعت 2 شب برقا رو خاموش میکنم خابمم نبره سعی مبکنم در تاریکی باشم بعد حدودای 1 ظهر بیدارم قبلا 5 بیدار میشدم 😑

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

تاپیک قبلیمو ببینی منم همچنین مشکلی دارمالان دو ساعت شب فقد خوابیدم،و ظهر هم قرار نیست بخوابم میخوام ...

کنکوری؟