2777
2789
عنوان

ساکنین پردیس

1985 بازدید | 21 پست

عزیزان ساکن پردیس، آدرس پارک بازی کودکان تاپ سرسره و خانه بازی کودک در شهر پردیس رو میخوام. من تازه فاز ۱۱ ساکن شدم. چند ماهه و هیچ جای سرگرمی برای بچه نمیشناسم. بچه هام یک سال و سه سال و نیم هستن. لطفا راهنماییم کنید.

پایین تر از میدان عدالت مجتمع تجاری الادیوم شهر کودک داره هم وسایل بازی هم خانه کودک بد نیست 

خانه کودک فاز یک پشت ساختمان راضی 

یه دونه هم فاز 4 هست که خیلی دوره برا شما همون مجتمع الادیومه خوبه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پایین تر از میدان عدالت مجتمع تجاری الادیوم شهر کودک داره هم وسایل بازی هم خانه کودک بد نیست  ...

ممنون عزیزم لطف کردی جواب دادی.  میدونی قیمت همونجایی که میگی خوبه چه جوریه

ببخشید بی ربط میپرسم عزیزم راضی هستی از پردیس تعریفشو خیلی شنیدم

من 3ساله اینجام عااااالیه زیاد شلوغ نیس ترافیک نداره اب و هوا تمیز و عالی ... من با 30 ماهی 150 یه خونه 85 متری بزرگ و دوخوابه گرفتم اسپزخونه بزرگ و پنجره قدی .... دوس ندارم ازینجا برم فقط مشکل کاره شوهرمه که تهرانه

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
من 3ساله اینجام عااااالیه زیاد شلوغ نیس ترافیک نداره اب و هوا تمیز و عالی ... من با 30 ماهی 150 یه خ ...

اره عزیزم من خییییلی تعریفشو میشنوم میخوام اگه بشه بخرم شما اطلاع داری جایی که نشستین سند دار هست یا تعاونیه ؟

اره عزیزم من خییییلی تعریفشو میشنوم میخوام اگه بشه بخرم شما اطلاع داری جایی که نشستین سند دار هست یا ...

واسه خرید سراغش نرفتم ولی مامانم توی برج عرش میشینه بهترین جای پردیس برای نظامی ها هست عالیهههههه شیک و تمیز پایینشم باشگاس با دیده عالی میخواد بخره جایی که نشسته رو گفتم 300 ... دوخوابه سالن بزرگ 117 متره ... اشپزخونه و تراس بزرگ

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!