2777
2789
عنوان

میخام خدمتکار بگیرم برا خونه ام

2409 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من حامله هستم و میخام خدمتکار بگیرم

یه رفیق دارم ک وضع مالی خوبی نداره.... 

میخام ب اون بگم ولی میگم شاید بهش بر بخوره.. ولی خب ب اون اعتماد دارم فقط  ...

و یا از شرکت خدماتی بگیرم

خدایا امیدم تویی...ناامیدم نکن 💜😍

غریبه ها اکثرا دزد از آب در میان 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر زمونه بد شده ک من میگم یه زن پیر بیار جوون نیار اصلا

به هرکسیم اعتماد نکن

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

نیروی کمکی منظورته دیگه؟؟؟

اگر میخوای از لفظ خدمتکار استفاده کنی هرررگززز دوستت رو نیار

و ب نظرم از یه خانم سن بالا کمک بگیری بهتره

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

ازشرکت خدمتیا نگیر نمیشناسیشون که سعی

کن آشنا باشه مام داریم خاله ی یه نیروهای

همسرم ۵۴سالش خیلی خانم تمیزوموجه ای

به دوستت بگو دنبال همچین کسی میگردم 

اگه بخواد خودش میگه

همین که به بقیه از بالا به پایین میکنید خودش خیلی حرف توشه 

خدمتکار چیه؟ 

میتونید الفاظ بهتریم ب کار ببرید (نیروی کمکی) 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

چه گیری دادید به کلمه خدمت کار : خدمت کار یعنی کسی که کار خدماتی انجام میده.

استارتر هیچ حرف بدی هم نزده  نگفته کلفت میخوام بگیرم که....

اصلا دوستت رو نیار ، از شرکت های خدماتی خوب و با سابقه یه نیروی مطمئن بگیرم که ساعتی بیاد کمکت