totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3708 عنوان نیت کنید 45 بازدید | 11 پست نیت کنید و بگید درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨ 1404/01/06 | 12:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 43239 نیت ازدواج در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من منتری 💖
*یــــــوکـــــــابــــــــد*_شیـــــطــــون_بـــــــلا_نـــــــاز_گـوگـولی_مـگـولـی* عضویت: 1392/11/11 تعداد پست: 21649 نیت بهم زنگ میزنه سال من بهترین سال میشه سالی که زندگی پر از زیبایی است❤️😍🤗
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3708 نیت ازدواج به زودی ازدواج میکنی تا دوسال دیگ درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3708 نیت بهم زنگ میزنه زنگ میزنه درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
*یــــــوکـــــــابــــــــد*_شیـــــطــــون_بـــــــلا_نـــــــاز_گـوگـولی_مـگـولـی* عضویت: 1392/11/11 تعداد پست: 21649 زنگ میزنه عزیزن خودم بهش زنگ نزنم یعنی چند وعده دیگه تماس میگیره سال من بهترین سال میشه سالی که زندگی پر از زیبایی است❤️😍🤗
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3708 عزیزن خودم بهش زنگ نزنم یعنی چند وعده دیگه تماس میگیره اگه خودت زنگ بزنی خیلی خوب میشه درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
*یــــــوکـــــــابــــــــد*_شیـــــطــــون_بـــــــلا_نـــــــاز_گـوگـولی_مـگـولـی* عضویت: 1392/11/11 تعداد پست: 21649 اگه خودت زنگ بزنی خیلی خوب میشه عزیزم آخه بهش زنگ زدم قبلا جواب نداد میشه ببینی چرا جواب نداد بخاطر همین دیگ زنگ نزدم یعنی زنگ بزنم خوب میشه جواب میده؟ سال من بهترین سال میشه سالی که زندگی پر از زیبایی است❤️😍🤗
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 43239 به زودی ازدواج میکنی تا دوسال دیگ با اونی که میخوام؟ در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من منتری 💖
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3708 عزیزم آخه بهش زنگ زدم قبلا جواب نداد میشه ببینی چرا جواب نداد بخاطر همین دیگ زنگ نزدم یعنی زنگ بزنم ... بله زنگ بزنی جواب میده میتونی عصر زنگ بزنی درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
totfarangikhanom مدیر استارتر عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3708 با اونی که میخوام؟ بله درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
**شاهدخت** عضویت: 1396/02/16 تعداد پست: 43239 بله مرسی گلم💖 در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من منتری 💖