2777
2789

آخ اخ روزه ام خودم شکنجه میدم به دیدنش🤣💚
تا وقتی خدایی داری که صاحب قوّت و قدرت ابدیست

دیگه نگران این نباش که چجوری و کی قراره معجزه ببینی

چجوری و کی قراره مشکلت حل بشه

چجوری قراره غیر ممکنت مممکن شه

او خداست! خالق من و تو

پس میتونه یه کاری کنه برات

که همه چیز به نفعت تغییر کنه

حتی اگه یک درصد امیدی نباشه

الهی معجزه رو ببینی🥰🌱

داریم به فصل آلوچه نزدیک میشیم🤤😍😋

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم‌ چرا مثل سال های قبل دلم آلوچه نمیخواد 🤔

چرااااا مگه میشههه

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

دهنم اب افتاد برای گوجه سبز😋

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

وایییییییمن فیلم غذا خوردن میبینم و مث چی گشنم میشهبعد که افطار میشه یهو همه چیو میخورم و در حال حاض ...

وای چقدر منییی😂😂😂نمیدونم چه کرمیه روزه که هستم بیشتر میرم فیلم غذا میبینم 

دهنم اب افتاد برای گوجه سبز😋

من نیز هم🥹