mhdmmmmz مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1321 عنوان حالم بده🤮 83 بازدید | 9 پست خانما هفته ششم بارداریمه امروز از صب حالت تهوع دارم و اسهال شدم کلا آبکی بنظرتون طبیعیه ؟نگرانم داعم تو دستشوییم بخاطر اسهال🤮😭 1404/01/06 | 11:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12473 وای بخدا منم چند روزه درگیر این تهوعم ..دیوانه شدم دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12473 آره طبیعیه دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
mhdmmmmz مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1321 آره طبیعیه چند هفته این شما عزیزم ؟اسهال ابکی اوکیه خطری نداره واسه بچم؟
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12473 چند هفته این شما عزیزم ؟اسهال ابکی اوکیه خطری نداره واسه بچم؟ برای اسهال کته ماست بخور. چیزای محرکنخور.چربی و شیرینی نخور. تهوع و اینا طبیعیه.. من هفته هفتم عزیز دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
mhdmmmmz مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1321 برای اسهال کته ماست بخور. چیزای محرکنخور.چربی و شیرینی نخور. تهوع و اینا طبیعیه.. من هفته هفتم عزیز باشه مرسی. مبارکه انشالا بسلامتی بغلش بگیری کپچولوت یه هفته از نینی من بزرگتره پس🥺
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12473 باشه مرسی. مبارکه انشالا بسلامتی بغلش بگیری کپچولوت یه هفته از نینی من بزرگتره پس🥺 قربونت عزیزم.. برای شما هم مبارک باشه و ان شاالله به سلامتی بیاد بغلتون😍🙏❤️ دوران بارداری خوب و راحتی رو پشت سر بذاری دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
mhdmmmmz مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1321 قربونت عزیزم.. برای شما هم مبارک باشه و ان شاالله به سلامتی بیاد بغلتون😍🙏❤️ دوران بارداری خوب و را ... گمرسی مچکر . انشالا🥺🤩همچنین
زیرخاکی عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 354 عزیزم تاپیک قبلی که نوشتی عیدی گرفتم من نوشتم ده ساله چشم انتظارم فرداش بی بی زدم مثبت بود نی نی منم پنج هفته🥺
mhdmmmmz مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 1321 عزیزم تاپیک قبلی که نوشتی عیدی گرفتم من نوشتم ده ساله چشم انتظارم فرداش بی بی زدم مثبت بود نی نی منم ... اخی خدا نگهش داره برات .