2777
2789
عنوان

شقاق مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 31 پست
خودت تو گوگل سرچ بزن راجع بهش بخون پماد خوبیه امتحان کن فقط یک هفته بزن

حدکثر زمان استفادش یک هفته است؟ یا منظورتون اینه تو یه هفته خوب میشه؟

منم استفاده کردم فک کنم.ولی چند ماهه هر وقت زخم میشه میزنم تا چند روز.اشتباه استفاده کردم؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیدونم کی میخواد خوب شه یا اصلا خوی میشم بدون عمل یا نه

من فکر میکردم هموروییده رفتم متخصص داخلی بدون معاینه با پرسیدن علایم دارو داد بدتر شدم.بعدش رفتم متخصص گوارش معاینه کرد گفت فیشره یا همون شقاق.دوتا پماد داد و پروبیوتیک.باید بهمن دوباره میرفتم برای ازمایش دیگه نشد برم.خیلی بهتر شده ولی تا یروز دفع نداشته باشم برمیگرده و دوباره دارو استفاده میکنم.دلم برا اون روزایی که سالم بودم تنگ شده.

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
داخلی یا خارجی استعمال کردین؟ همون پمادیه که باید تو یخچال باشه؟

اره .. هم بیرون هم داخل روی شقاق رو میزدم کامل

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
یکی تز دوستام عمل کرذن خیلی بهتره

انشالله که همینجور خوب بمونن.خیلی بد دردیه.ولی من ترجیحم اینه با دارو کنار بیام باهاش.موقعیت جراحی ندارم

حدکثر زمان استفادش یک هفته است؟ یا منظورتون اینه تو یه هفته خوب میشه؟منم استفاده کردم فک کنم.ولی چند ...

بمن گفت فقط یک هفته استفاده کن بیشتر ضرر داره ظاهرا

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
بمن گفت فقط یک هفته استفاده کن بیشتر ضرر داره ظاهرا

ای وای.پس دیگه استفاده نکنم.ممنونم از شما.

مال من هرروز کار میکنه ولی درد دارم همچنان

ملیکا جان بهتر شدی؟ در طول روز مدام روی باسنت کیسه آب گرم بذار، گرما هم اسپاسم اسفنکتر رو کمتر میکنه هم خونرسانیش رو افزایش میده کمک میکنه ب بهبود سریعتر زخم،

اگه سابقه سنگ کلیه هم نداری روزی ی دونه ویتامین سی هزار بخور، اونم کمک میکنه ب ترمیم زخم.

دیلتیژل رو هم حتما استفاده کن روزی دو سه بار مخصوصا بعد از دفع، و داخلم بزن، چون باید برسه ب اسفنکتر داخلی و اسپاسمشو کم کنه

با انگشت یا اپلیکاتور نمیتونه با گوش پاک کن بفرست داخل