کاش یه پول داشتم خونه مجردی میگرفتم میرفتم خودمو راحت میکردم آدم از بیست دو سالگی به بعد دیگه نباید با پدر مادرش باشه. اصلا باید هدفم رو بزارم روی جدا شدن و گرفتن خونه مجردی یعنی از همه چی واجب تره
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
مثلا میخوای خونه مجردی داشته باشی چی کار کنی؟ من هم برای پسر هم برای دختر با این موضوع شدیا مخالفم🙃
بلاخره باید جدا شد دیگه حالا یا متاهل میشی یاام همین تنها زندگی کردن، نمیشه که تا آخر عمر پیش پدر مادر زندگی کرد. آخه من فکر میکنم تنها زندگی کنم حداقل آرامش بیشتری دارم درسته سخته و ممکنه آدم کارهای مزخرف به سرش بزنه ولی خب میگم هنوز تجربه نکردم ولی فکر کنم بهتر از خونه موندن پیش پدر مادرم باشه حداقل. حالا شما از چه لحاظ مخالفی؟
نه هنوز ازدواج نمیکنم خیلی مونده به خاطر اینکه خانواده تو مخی دارم گیرای الکی وسواسهای بیخود و عقا ...
آره خب ولی خونه مجردی هم تبعات خودشو داره و اینکه برای دختر واقعا سخته به عنوان یک برادر امیدوارم حالا با نامزد خودتون که نمیدونم ولی ازدواج خوبی داشته باشی
بلاخره باید جدا شد دیگه حالا یا متاهل میشی یاام همین تنها زندگی کردن، نمیشه که تا آخر عمر پیش پدر ما ...
خب از این لحاظ که بشدت به پدر و مادرم وابسته ام و دلم براشون خیلی زود تنگ میشه به کنار ولی به نظرم خب آدمیزاده دیگه گول شیطون رو میخوره و خودش رو به گناه آلوده میکنه و اصلا جنبه خوبی نداره