2777
2789

عنبرالنساء بهتریت درمان سینوزیت و خیلی بهتره از آنتی‌بیوتیک‌ها که در نهایت فقط گوارش رو از تخریب می‌کنه و مقاومت به آنتی‌بیوتیک‌ رو بوجود میاره

و البته همزمان با مصرف ویتامین‌دی و فعال ساز اون منیزیوم سیستم ایمنی رو در بالاترین سطح آمادگی قرار بدید یک آزمایش بدید که میزان اون مشخص بشه و سعی کنید 70 باشه، مصرف 3 عدد قرص پنجاه‌هزار در ماه کافیه.البته همراه با مصرف یک ساشه منیزیوم بعد از شام هر شب 

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عنبر النسا رو چی کار کنی؟

از یه جای خیلی مطمئن می‌گیری که تازه هم باشه،بعد در یک محیط باز نه داخل خونه چون چشماتون اذیت میشه و خونه بو می‌گیره،باید یه مقدار رو روی یه سینی بذارید بعد آتیش بزنید،چشم و دهن رو باید بسته باشید،دود رو فقط از طریق بینی اونم در حد یه دم خیلی کوتاه نه عمیق داخل بینی کنید و بزنید بیرون بهیچ عنوان نفس عمیق نکشید و نباید داخل ریه بره،در حد 10 تا 15 دقیقه در روز و هفته‌ای 3 تا 4 بار خیلی زود نتیجه می‌گیرید و عفونت قطع میشه.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.

استنشاق میدونی چیه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

استنشاق چی خب ؟

استنشاق یعنی با دماغت بکشی بالا

مثلا اب با دستت بگیری دم دماغت و بکشی بره بالا

اب خیلی کم نمک درست کن و ولرم باشه روزی دو یا سه دفعه استنشاق کن

اولاش خیلی سختته و دردناکه ولی چاره ایی نداری بکن تا عادت کنی

بعد کم کم بیشتر بکش بالا تا وقتی که حس کنی میره پشت پیشونیت

و سریع دو لا شو مثل حالت رکوع نماز و چند ثانیه بمون تا اب نمک اثر کنه

کمی فین کن و بعد صورتتو بشور

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .