2821
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

71 بازدید | 11 پست

سلام. اگه یه پسری همش ابراز علاقه کنه. و آدم بهش علاقمند بشه. بعد حتی یک بارم نیاد بیرون که مثلا بیرون بریم. و بگه تماس تصویری بگیریم   منظورش چیه. مثلا می گه بریم بیرون چی کار کنیم. تو کافه بشینیم که چی، خب تصویری همو می بینیم. تا حالا چنین چیزی پیش اومده واستون؟ میشه چنین چیزی. یعنی الان یه ساله که ابراز علاقه می کنه ولی اصلا حتی یک بارم جایی نرفتیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چند تا حالت دارهپول نداره پول داره ولی خسیسهمیترسه کسی بیرون ببینتشچند نفرو با هم هندل میکنهمتاهله ی ...

نه مجرده. یک ساله مخ منو به کار گرفته. ابراز احساسات می کنه.

نه مجرده. یک ساله مخ منو به کار گرفته. ابراز احساسات می کنه.

ربطی به ابراز احساسات نداره. مردا میتونن همزمان به ده نفر ابراز احساسات کنن. به نظرم عادی نیس این شرایط. چون مردی که واقعا دوستت داشته باشه نمیتونه از نزدیک نبینتت خودش فوری میگه بریم بیرون. این یه مشکلی داره

ربطی به ابراز احساسات نداره. مردا میتونن همزمان به ده نفر ابراز احساسات کنن. به نظرم عادی نیس این شر ...

خب حالا من باید چه کار کنم. وقتی زنگ می زنه نمی تونم جواب ندم. 

خب حالا من باید چه کار کنم. وقتی زنگ می زنه نمی تونم جواب ندم.

وا خب براش حد و مرز تعیین کنید. بگین یا دیدارامون حضوری میشه یا دیگه کات من نیستم. 

به همین راحتی.

چند سالتونه؟

وا خب براش حد و مرز تعیین کنید. بگین یا دیدارامون حضوری میشه یا دیگه کات من نیستم. به همین راحتی.چند ...

گفتم خب چرا هیچ وقت نمیای بیرون. گفت بشینیم کافه مثلا یک نسکافه بخوریم که چی؟؟ خب تصویری همو می بینیم. اصلا ذهنم مشغوله. 38 سالمه. ولی خیلی جنبه عاطفیم قویه.