بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر اون عشق و محبتی که پدر به دخترش میده شوهرها به همسرانشون میدادن دنیا گلستان میشد قطعا دارم میگم قطعا هرچی شوهر عاشق باشه نصف عشق پدر به دخترش رو نداره پس توقع نداشته باشن اون جور که با بی پولی پدر میسازه با بی پولی همسرش بسازه
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
والا توو اکثر خانواده های ایرانیپدرا اکثرا سر کارن صب تا شبفقط شب میبینن بچه هارو بیشتر دهه شصتیا من ...
اتفاقا من خودم دهه شصتی هستم پدرم از همون کودکی چنان عشقی نثارم کرده که شاید هیچ مردی مثلش نیاد یادم نمیاد هیچ وقت دعوام کرده باشه یادم نمیاد هیچوقت بهم بی احترامی کرده باشه همه جا فقط تعریف و احترام حتی اگر برادرها مون رو دعوا میکرد هیچوقت دخترهاش رو بی احترامی نکرد چون میگفت دختر هدیه ی خداست😭الآن یکساله از دست دادمش اما هنوز عشقش توی وجودم لبریزه نمیدونم الآن که حرفای روانشناسا رو گوش میدم میبینم پدرم خودش با سواد کمش برای دخترهاش هزارتا روانشناس بود البته در برابر برادرهام این رفتار رو نداشت و میگفت اونا باید مرد بشن
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️