2777
2789
عنوان

پسری که همدیگرو دوست داشتیممم

185 بازدید | 13 پست

فامیل دوریم خیلی دور😅از بچگی همدیگرو دوست داشتیم تا اینکه اومد جلو خودش دوماه حرف زدیم بعدش یهو کمرنگ شد و منم دیگه پیگیر نشدم همین الآنم برام سواله چرا اینجوری شد الان دوسال از روش گذشته دیروز شنیدم میگن هردختری رو براش میپسندن نمیگیره میگم نمی‌خوام اصلا این رفتارش چه نشانه‌ای داره خوب؟؟؟یعنی ممکنه هنوز تو فکرم باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه به اینا فک نکن ذهن ما دخترا اینجوریه همش دنبال امید تو رابطه ایم من خودمم برام پیش اومده متاسفانه ...

آخرین پیامشم این بود تو اصلا منو دوست نداری و به فکر من نیستی منم جوابشو ندادم دیگه....

دوست داشتن 

با ازدواج 

و.. فرق داره 

بقول یکی که خوب گفت همکار یا دوست یا فامیل خوب دلیل نمیشه همسر خوبی هم باشه برات . طرف همکار خوبیه شخص خوبیه ولی حتما همسر خوبی نیس برات ..

شما که میگی فقط دوست داشتیم بعدم ایشون آومد باز رفت.۲ سالم میگذره . فکرشی چرا ! رها کن 

اگه هم شرایطش باشه و بخواد حتما خودش میگه به خانوادش 

پسرا بخوان زن بگیرن  پیش میبرن فقط بخوان ها

دوست داشتن با ازدواج و.. فرق داره بقول یکی که خوب گفت همکار یا دوست یا فامیل خوب دلیل نمیشه همسر خوب ...

آخه واقعا ده سال بود به فکر این بودم بیاد جلو اومد و رفت واقعا شوک بهم وارد شد اصلا نمیتونم رها کنم متاسفانه مادر و پدرش شدید مخالفن با ازدواج ما 

آخه واقعا ده سال بود به فکر این بودم بیاد جلو اومد و رفت واقعا شوک بهم وارد شد اصلا نمیتونم رها کنم ...

میدونی که میتونی  

شما بگو ۲۰ سال میگم اینکه فکر میکنی نیست و نمیشه خصوصا تو این روابط .. چند سالته ۱۰ سال نشستی هیشکی ندیدی تا این اومد و رفت خوبه زود جمع کرد.. 

شما تازه گفتی ایشون رفت الان میگی خانوادش نمیزارن 

داری به خودت امید میدی ؟

رها کن شاید بخواد بیاد شایدم تصمیم دیگه داره

ما که نمی‌شناسیم بگیم میخواد چی کنه

داداش من ی دختر میخواس تو ۲ هفته خاستگاری و عقد فکر کن دختره به ما نمی‌خوردها ولی برادرم یجوری اروم و نرم خانوادمو برد و پدرم تو عمرش سالن عقد ندیده بود رفت سالن عقد و .... گرفت ...  آره عزیزم 

نمیخام دلت خالی کنم 

میخام بگم انتظار هرچی میتونی داشته باشی 

کلا تو ازدواج اینجوریه لعنتی 

خواستگار خوب بیاد و بگی خوبه خانوادت بگن نه. 

پسره بگه این دختر خانواده بگن نه 

یا اصلا ۲ طرف باهم آشنا میشن میبینن به درد زندگی مشترک نمیخورن 

اصلا هوووفففف 

میدونی که میتونی شما بگو ۲۰ سال میگم اینکه فکر میکنی نیست و نمیشه خصوصا تو این روابط .. چند سالته ۱ ...

می‌دونم خودم پسری که دحتریو بخواد نمی‌گذره ازش....ولی بازم همش به خودم امید میدم😅🤦🏻‍♀️