drss مدیر استارتر عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 2714 عنوان ای کاش سنگی بودم 🪨🫠 70 بازدید | 10 پست در هیاهوی این "جهان" ای کاش سنگی بودم .."بی خسته"" بی ترس"باقی عمرم را " کف رودخانه میخوابیدم" فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 1404/01/06 | 10:00 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربر_نینیسایت عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 5318 چقدر زیبا و غمگین ❤️ نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو میزنن سخت نگیرید. گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile# ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار! که من به پیری برسم
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17148 منم دوس داشتم یه شی باشم چرا انسان افریده شدم🤕 آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
هوای_بارانی_1234 عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 13264 منم دوس داشتم یه شی باشم چرا انسان افریده شدم🤕 چی مثلا؟
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17148 چی مثلا؟ نمیدونم هر چی جز انسان آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17148 کبوتر هم خوبه یا پروانه. اره پروانه خوبه ۱۴ روزه عمرش آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
هوای_بارانی_1234 عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 13264 اره پروانه خوبه ۱۴ روزه عمرش آخی.ولی خیلی خوشگلن.
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17148 آخی.ولی خیلی خوشگلن. اوهوم😍 آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️