2777
2789

بچه ها 

مثلا ما میریم بیرون میگن فلان چیزو برا من بخر بعدش میخریم میاریم اصلا تعارف پولشو نمیکنه اصلا نمیگه پولشو بدم 

اون روزی میخواستن واسه عید دیدنی بیان خونه مادر بزرگم با شوهرم بیرون بودیم گفتن چند کیلو میوه بگیرید ببریم خونه مادربزرگم  من حساب کردم ولی بعدش به زبونش نیاورد خب اگه قرار بود پولش ما بدیم من خودم میخریدم می‌بردم😂

این ی مورد بود 

ب نظرتون چیکار کنم راه کار بدین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان بابای منم همینجورین من اینقدر غر میزنم میگم زشت حساب کن ولی خب بابا ی جور دیگ جبران میکن زنداداشم میخواست بره ارمنستان بابام دوست تا سکه داد بهش گفت بفروش برو بعد هر وقت داشتی پس بده

نه نمیگه

پس وقتی شوهرت موافقه و پول خودشه کاری ازت برنمیاد مگه اینکه پررو باشی بعدش پیامک بدی مادرشوهرت قیمت و شماره کارت بدی یا همون لحظه ک وسیله رو بهش میدی بگی فلان قیمت شد ببین چی جواب میده

پس وقتی شوهرت موافقه و پول خودشه کاری ازت برنمیاد مگه اینکه پررو باشی بعدش پیامک بدی مادرشوهرت قیمت ...

همون از اول بهانه بیارم نخرم بهتره چون اینطوری شوهرم شاکی میشه