2777
2789
عنوان

دعا نویس

124 بازدید | 16 پست

سلام

بچه ها من چند وقت قبل تا پای ازدواج رفتم ( ازمایش خونم رفتم ) با پسره خیلی با هم خوب بودیم .حرف همو خیلی خوب میفهمدیم ولی خواهرش همش باعث دعوا میشد بین خودش و مامان من .

ولی عجیب مشکلاتی پیش میومد. یکی گفت سرکتاب بگیر 

گرفتم و اقای دعا نویس گفت بهت دعا دادن و ازدواج نمیکنی و اگر هم کنی طلاق میگیزی 

من پیش خودم گفتم چرت میگه من که الان فقط مونده تاریخ عقدم مشخص شه .

خلاصه به هم خورد و نشد 

الان همش این حرف اون دعا نویسه داره منو داغون میکنه و نگرانم وواقعا بختمو بسته باشن

اینم بگم بعد از به هم خوردن ازدواجم تو پنجره اتاقم دعا پیدا کردم 

۴۵ روز سوره بقره گوش بده

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کامل ؟ اثر داره؟

آره

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚