2777
2789
عنوان

ولخرجی بقیه

143 بازدید | 7 پست

یکی از نزدیکانمون خیلی ولخرج ... بعد این بنده خدا قشنگ سفر میره خورد خوراک بهترین پوشاک بهترین بعد به ما میگ شما خوب زندگی نمی کنید ی جورایی فخر میفروش ... حالا این بنده خدا چند سال پیش میخواست خونه بگیر پول کم آورد اونم مقدار قابل توجهی ما کمک کردیم ماشین میخواست بگیر ما کمک کردیم حالا تا چند وقت دیگ بازم نیاز به پول داره میدونم دوباره گذرش میخوره... ولی نمیدونم بدم یا ن !!!یاد حرفاش کاراش میوفتم لجم میگیره

شما خیلی بدبختید ک ب این ادم کمک میکنید بره پولاشو جمع کنه همین بهش کمک میکنید ک رو سرتون شیر شده و بهتون فخر فروشی میکنه برید اون پولا رو طلا بخرید طلا گرون میشه شما ها خودتون ی مسافرت نمیرید پولاتون رو میدید ب این ادم بعد انتظار دارید باهاتون خوب باشه خو خودتون پروش کردین

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولخرجی خوب نیس

بهش بگو درعوض دستمون جلو کسی دراز نیس

والا

ن اینک خرج نکنی همس پس انداز بشه ن ولخرجی 

آدم باید از زندگیش لذت ببره ولی زیاد روی نکنه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
شما خیلی بدبختید ک ب این ادم کمک میکنید بره پولاشو جمع کنه همین بهش کمک میکنید ک رو سرتون شیر شده و ...

آفرین خواهر دقیقا منم حرفم این میخوام ایندفعه کمک نکنیم یکم زبونش کوتاه بش 

ولخرجی خوب نیسبهش بگو درعوض دستمون جلو کسی دراز نیسوالان اینک خرج نکنی همس پس انداز بشه ن ولخرجی آدم ...

باورت میش بعد از اینکه کمک کردیم به جای تشکر هر جا میشست میگفت ما از فلانی دیگ قرض نمیگیریم خدا سرشاهد یک بار بهش نگفتیم کی پس میدی 

آفرین خواهر دقیقا منم حرفم این میخوام ایندفعه کمک نکنیم یکم زبونش کوتاه بش

والا بخدا حق الناسه و حق خودتو و بچه هاتون رو میدید ب ی ادم بیشعور اون از کمک شما تونسته خونه و ماشین بخره اگه شما نبودید نمیتونس کاری کنه