2777
2789
اون برا زنای محسنه هست که سه نفر عاقل وبالغدر حین رابطه با زن شوهر دار ببیننوگرنه میتونه بگه همون لح ...

درسته. 

اگر که دوستتون میدونه رابطه ج.نسی داشته ولی ادله کافی برای اثبات به قاضی وجود نداشته باشه که هیچی

اگر خیانت بوده اما رابطه نبوده دیگه نهایتا در بهترین حالت ۹۹ ضربه شلاق که اون هم بصورت تعزیری میشه خرید. حالا اصلا فرض کنید رابطه ج.نسی هم بوده اگر خانم اون آقا مریضی یا چه میدونم امتناع از تمکین داشته و آقا ثابت کنه ، به راحتی میتونه ثابت کنه که صیغه هم بودند

درصورتی که شاهد باشه و ادله کافی، زنا انجام شده باشه قاضی یا حکم طلاق برا زن میگیره یا قبلا اعدام ولی دیگه اعدام خیلی کمه احتمالش ، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری نصف ایران اعدام میشن متاسفانه

من بودم اعدام میکردم خط قرمزم همین هاست قبل ازدواج هم صد درصد میگم که خبر داشته باشه که جدا شدن فرق دارن و خیلی بهتره به خیانت که اگه خدای نکرده یه روز خیانت ببینم و عدالت اجرا نشه اول اون و میکشم بعد خودم رو

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

درسته. اگر که دوستتون میدونه رابطه ج.نسی داشته ولی ادله کافی برای اثبات به قاضی وجود نداشته باشه که ...

کلا دادگاه های ایران روند فرسایشی و بدی داره

متهم باشی یا شاکی جفتش فرقی نداره از ادامه کار منصرف میشی

یا کفش اهنی باید بخری هی بری هی بیایی

بنظر من همه چی توافقی بهتره 

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

روحیاتتون خشنهاعدام در هر صورتی عمل غیراخلاقیه بنظرم

من حتی نمیتونم به یه مورچه آزار برسونم ولی خیانت خنجری که تو روح آدم فرو می‌ره اون شخص که این کار و می‌کنه خودش روح نداره که دست به همچین کاری میزنه پس باید حداقل با جسمش که مرتکب همین گناه شده تقاص پس بده 

کلا دادگاه های ایران روند فرسایشی و بدی دارهمتهم باشی یا شاکی جفتش فرقی نداره از ادامه کار منصرف میش ...

خدانکه گیر یه مشکلی بیوفتی

از لحاظ مالی که قشنگ میچاپن آدم رو تو این دادگاه 

از لحاظ رسیدگی که صفر ، عدالت برقرار کردن صفر

دو تا ماشین تصادف کرده بودند من هم تو پارک نشسته بودم دقیقا ۱ساعت و ۲۰ دقیقه طول کشید که پلیس اومد 

خدانکه گیر یه مشکلی بیوفتیاز لحاظ مالی که قشنگ میچاپن آدم رو تو این دادگاه از لحاظ رسیدگی که صفر ، ع ...

یه سوال لپه براقیمه الان خیس کردم برا ظهر اوکی میشه دیگه

اخه دستورها نوشته شب قبل خیس کن اولین بارمه

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

یه سوال لپه براقیمه الان خیس کردم برا ظهر اوکی میشه دیگهاخه دستورها نوشته شب قبل خیس کن اولین بارمه

اگر خوش پز باشه اوکیه. اما من خودم معمولا حتی از شب قبل زیر شعله گاز رو اینقدر کم می کنم و اجازه میده لپه از شب تا صبح بپزه . اما نه جوری که له بشه.

نگران نباشید 

فرمایش شما متین و محترمهاما همچنان مخالفشم تصورشم برام جالب نیست

امیدوارم هیچوقت تجربه نکنین که بقیشم لازم به تصور بشه 

اگر خوش پز باشه اوکیه. اما من خودم معمولا حتی از شب قبل زیر شعله گاز رو اینقدر کم می کنم و اجازه مید ...

تشکر🙏

ما مردم رو عادت دادن راحت میگیم اعدام .در واقعیت خیلی خشن و بدویه .دنبال حل مشکل از ریشه نیستیم .علت ها رو بررسی کنیم و جامعه رو از نظر فرهنگی اقتصادی سلامت روان و جسم  ...سالم کنیم صد درصد آمار خیانت کم میشه.

امیدوارم هیچوقت تجربه نکنین که بقیشم لازم به تصور بشه

قطعا که تجریش نمیکنم هیچکدوم رو

صحبت درمورد این موضوعات تداعی کننده تصویر غم انگیزی میشه که تو سنین کودکی دیدم و احساس ناخوشایندی پیدا میکنم

امیدوارم برای شماهم هرگز تجربیات تلخی رقم نخوره