2777
2789
عنوان

گلو درد شدید

57 بازدید | 6 پست

۳ روز پیش بخاطر گلو درد و تب رفتم دکتر  عمومی دوتا پنی سلین نوشت و کلی تقویتی تو سرم و یه جعبه انوکسی کلاو

ولی هتووز من تب میکنم و گلو درد دارم

چرا؟؟؟؟😭

منم گلوم میسوزه ولی خیلی سخته نزاشته یه زره بخوابم

من میگم نکنه دارو اشتب بهم داده شاید اموکسی کلاو برا این ویروس من نیست وگرنه گلو درد ک باید زود از بین میرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگم نکنه دارو اشتب بهم داده شاید اموکسی کلاو برا این ویروس من نیست وگرنه گلو درد ک باید زود از ب ...

عزیزم ویروس جدید هست من یک ماه قبل مریض شدم اولش سوزش گلو داشتم ولی بیشتر سردرد گفت سینوس هاست امووکسی کلاو و امپول داد بدتر شدم دکتر دیگه رفتم سفتریاکسون نوست خوب نشدم رفتم یه دکتر خوب داخلی کلاریترومایسین با سفیکسیم داد با شربت ستادین سه روزه خوب خوب شدم

من میگم نکنه دارو اشتب بهم داده شاید اموکسی کلاو برا این ویروس من نیست وگرنه گلو درد ک باید زود از ب ...

نه اینجوری قبلا منم شده بودم دو ماه گلو همش چرک و صرفع داشتم داروهاتو استفاده کن خوب میشی

نصف لیوان اب ولرم یه قاشق مربا خوری پر نشتسته بریز هم بزن سر بکش.  روزی سه دفعه درست کن بخورد من سه دفعه رفتم دکتر چه داروهایی چه سرم هایی چه امپول هایی داد هر سری دو میلیون خرج کردم اخر دوستم نشاسته رو گفت نحاتم داد

زرد چوبه توی شیر گرم قاطی کن بخور واسه گلودرد خوبه .

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙