2777
2789
عنوان

شوهرم گولم زد

696 بازدید | 25 پست

شوهرم ازدواج که کردیم یه خونه گرفت که نصف پولش رو من دادم بعد گفت بجای مهریه خونه رو بنامت میزنم مهریم ۱۱۴ سکه بود اون زمان تقریبا پول کل خونه میشد منم چیزی نگفتم اول زندگی . بعد ۳ سال بعد زمین خرید ازم ۱۶۰ گرم طلا گرفت در صورتیکه راضی نبودم بزور ازم گرفت جوری هم راضیم کرد که پس میده بهم بعد دوباره پارسال ۴۰ گرم طلا گرفت ازم یعنی کلا ۲۰۰ گرم طلا که شاید ۵۰ گرم رو خودش خریده باشه بقیشو رو از مجردی داشتم بعدم گفت دیگه بهت نمیدم طلا خیلی گرون شده نمیتونم بدم اون زمین هم قیمتش چس تومن شده  الان حساب  میکنم اندازه نصف سهم اون که برای خونه داده بود ازم طلا گرفته بعد میگه من دینمو بهت دادم مهریتو دادم خرج خاصی هم مدهریم مه مول آرایشگاه میدم نه لباس بعد میگه زیاد خرج هله هوله میکنی قبلا هر چند وقت یک تکه طلا میفردختم که بهش فشار نیاد الان ندارم که بفروشم خیلی تحت فشارم اصلا بروی خودش نمیاره طلاها رو قرض دادم باهاش دعوا کردم گریه کردم هیچی به هیچی 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره ولی بجای مهریه بعد فقط یک چهارم پولش رو داده

احتمالا الان تو خونه داری زندگی میکنی خونه رو به نام یکی از اقوام مورد اعتماد پدر با مادر بکن و دوباره به نام خودت سند بزنن که نتونه ازت بگیره این کار و کردی تموم شد بهش بگو خودت بری سرکار اگر نزاشت بزار برت خونه اجاره کنه برات چون وظیفشه تو هم برای هزینه هات خونه رو بده اجاره 

بصورت وکالت تعیین کردین مهریه تون یا در امضای سند؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

آره ولی بجای مهریه بعد فقط یک چهارم پولش رو داده

حتما از یک وکیل خوب کمک بگیرید و چک کنید که بدل از مهریه بودنش در ثبت قید شده باشه وگرنه اگه نوشته نشه و شما صرفا مهریه رو بخشیده باشی بعدا میتونه ادعا کنه خونه رو هدیه داده و پس بگیره و دیگه دستتون قانونا به هیچ جا بند نیست.

اگر بدل از مهریه بودنش ثبت نشده بود لطفا کمی از این ساده لوحی دست بردارید و فوری خونه رو بفروشید و تبدیل به یک ملک دیگه بکنید یا به اسم یکی دیگه بکنید خونه رو مثلا مادری خواهری یا هر شخص امن دیگه ای که میشناسید.

کاملا مشخصه همسرتون داره از نیت خوبتون سو استفاده میکنه و با کلاهبردای همه ی داراییتونو از دستتون در میاره و به احتمال زیاد سر خونه و مهریه ام سرتون کلاه گذاشته و اونم قراره به زودی از چنگتون در بیاد. خوش خیال نباشید و فوری جلوشو بگیرین که مردا خیلی از خانوما رو همینطوری بدبخت کردن.