2777
2789
عنوان

خوشبختین

184 بازدید | 26 پست

تو زندگی احساس خوشبختی می کنین؟

از ته دلتون خوشحالین؟

امشب نامزدم ازم پرسید آخرین باری که احساس خوشبختی کردی کی بوده بغضم گرفت چون اصلا یادم نیست ولی به روش نیاوردم دلش بگیره گفتم الان احساس خوشبختی میکنم 

من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم از درون نابود شدم 

هر موقع میرم اینستا افسرده تر میشم الان همه مسافرت مهمونی خوشگذرونی من چی؟

هعیییی

کاش دیگه اینستا نرم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من اینستا نمیرم زیاد و معمولا دی اکتیوه.. دو سال هم که کلا دیلیت اکانت کرده بودم و اکانت نداشتم.

اینستا واقعا سمه.. منم الان که اکانت دارم هر موقع اکتیو میکنم و میرپ اینستا حالم بد میشه.. جدیدا نی نی سایت هم داره برام همین میشه و یواش یواش باید از اینجا برم.

ولی جواب سوالت.. اره.. باتمام مشکلاتی که دارم و تا خرخره تو سختی ها گیر کردم اما فکر میکنم خوشبختم. داشتن این مشکلات هم سعادت میخواد😂 کسی تو شرایط و موقعیت من نباشه طبیعتا این مشکلات رو نداره خب.. مشکلات همیشه هست و هیچ زندگی بدون مشکل نیست.. مهم اینه با وجود مشکلات احساس خوشبختی کنیم 

تا خدا باهامه حال دلم خوبه واقعا شعار نمیدم ارامش و خوشبختی رو حس میکنم قشنگ

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

و منی که یه مدته کلا اینستامو حذف کنم

تصمیم منطقیم برای سال جدید بود.

۲۲ سالمه تا الان از زندگیم راضی بودم

نمیگم سختی نکشیم غم نداشتم درد نداشتم تنهایی رو نچشیدم، داشتم خیلیم داشتم و چشیدم 

ولی راضی ام ، از تک تک اتفاقاتی که افتاده راضیم 

این رضایت بخاطر این هست که دیدم خدا هر چند یه اتفاق خیلی دردناک رو برام سر راهم قرار داده، اما اون اتفاق بهترین اتفاق بوده که برای زندگی من لازم بوده 

از وقتی که من باور پیدا کردم من فقط جلوی پامو می بینم و خدا چند سال ایندمو، از اتفاقات غیرمنتظره و زندگیم راضیم.

منفعل نیستم، واسه خواسته هام و اهدافم تلاش می‌کنم که جای ای‌کاش توی زندگیم و روی دلم باقی نمونه.

انشالله یه ازدواج موفق هم داشته باشم همه چی قطعا خیلی بهتر میشه 

من خوشبختم 

با کسی زندگی میکنم که صبور هس وبا آرامش خودش آنقدر بهم آرامش داده که حد‌نداره ۴۱سالمه شاید ۲,تا تار موهام سفید شده اندامم عالی هر کی ببینه فکر می‌کنه ۲۵ساله هستم شکم ندارم صورتم چروک نیس 

۲,تا بچه دارم سالم ،زرنگ خدارو شکر 

یه خانه داریم یه ماشین تازه خونمون تک خوابه هی 

ولی با شوهرم قرار گذاشتیم از هر آنچه که داریم لذت ببریم هر خانه ای هر ماشینی هر مسافرتی هر پارکی هر خوراکی ای مهم باهم بودنه کجاش مهم نیس 

باید دیدگاه مون در مورد زندگی عوض کنیم اون حس خوشبختی اول به نظرم سالم بودن و سلامتی هس 

من خوشبختم با کسی زندگی میکنم که صبور هس وبا آرامش خودش آنقدر بهم آرامش داده که حد‌نداره ۴۱سالمه شای ...

خدارو شکر. این حس آرامش تو زندگی، به هزاران مال و منال میارزه. به پای هم پیر بشین. 🙏🏻🙏🏻