2789
عنوان

امبولی پا

829 بازدید | 12 پست

پیشتر تو کدوم قسمت پا هستش بچهای که میدونن؟

پشت رون هم میزنه؟یا فقط ساق پا؟

تاپیک قبلیم مشکلمو گفتم چند روز پیش حالا دکتر  اورژانس رفته بودم ۳/۴ روز پیش دست زد معاینه کرد گفت هیچ توده ای حس نمیکنم و معمولا پشت سابق پا امبولی میشه 

به حرفش اعتماد کنم یا برم یه متخصص ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امبولی از شریان بغل پا خیلی خیلی وحشتناک درد داره..برید متخصص و سونو داپلر بدین از کل شزیانهای بدن.. ...

اخه ببینین اولاش فقط درد داشتم دست که میزنم بهش هیچ دردی نداره ولی موقع نشستن دستشویی یا خیلی کار سنگین کردن عضلات اون قسمت حس کشیدگی میده و هیچ کبودی هم نداره 

من حس میکنم بیشتر بعد عمل پیش بیاد این چیزی نوشتی بیشتر شبیه واریسه

ببین اندازه یه توپ گرد کوچیکه پشت رون پا سمت راستم

بعد درد نداره وقتی بهش دست میزنم اما یکم حس سفتی داره انگار ورم داشته باشه بعد بخام ‌خیلی کار کنم درد میگیره یا پامو صاف کنم نمیتونم کامل 

اخه ببینین اولاش فقط درد داشتم دست که میزنم بهش هیچ دردی نداره ولی موقع نشستن دستشویی یا خیلی کار سن ...

برین داپلربدین.ن تنها از پا..چون اگرلخته حرکت کرده باشه عروق و شریان  پا دیده نمیشه.ضمنا امبولی کبودی نداره گاهی

کبود هم شده؟ درد یا بی حس شده؟

اصلا هیچکدوم هیچ کبودییی نداره به خاطر عید تکونی فرداش اینجوری شدم به مدت ۴ /۵ روز بیخیال بودم بعد دیدم یه فامیل در اومده اندازه نصف توپ  بعد که دکتر اورژانس دست زد گفت هیچ توده ای حس نمیکنم حتی موقع فشار دادن هم درد نداره اصلا ولی وقتی پامو خم و بسته میکنم یا باز عضلاتش حس کشیدگی و درد میده نمی‌دونم چرا 

برین داپلربدین.ن تنها از پا..چون اگرلخته حرکت کرده باشه عروق و شریان پا دیده نمیشه.ضمنا امبولی کبود ...

نمی‌دونم والا حق با شماس باید فردا برم متخصص اول

فقط چه متخصصی باید رفت؟ارتوپد؟