2777
2789
عنوان

به پوچی رسیدم

157 بازدید | 14 پست

حس میکنم دارم مثل یه جسد میپوسم

چون ..

وقتی فکر میکنمفقطذ همین یه زندگی رو دارم و اونم توی اکثر چیزاش خودم انتخاب نکردم عذاب میکشم

وقتی فکر میکنم که هیچ وقت قرار نیست دوباره ۱۷ سال و۹ ماه و ۲۴ روزم بشه اذیت میشم 

وقتی به این فکر میکنم که روزامو دارم مثل کاغذای دفتر مشقم تلف میکنم و اون روزی که دستخطم قشنگ میشه یا رندگیم بهتر میشه به اخر دفترم رسیدم و زندگیم تموم میشه عذاب میکشم

وقتی به این فکر میکنم که روزای زندگیمو دارم مثل گلوله های خشابم هدر میدم و الکی به سنگر خالی شلیک میکنم بدون اینکه حتی به یه نفربخوره 

وقتی میفهمم که اگه حمله شروع بشه دیگه گلوله ای توی خشابم ندارم 

اذیتم میکنه 

وقتی میبینم که دارم  خورد خورد از پولهامو  خرج زنگ زدن بهش مبکنم درحالی که میتونستم با همونا بلیط بخرم و برم پیشش عذاب میکشم 

حق انتخاب داشتم درسته اما حق انتخاب فقط بین دو گزینه رو داشتم 

این دردناکه 

میفهمم که دارم میپوسم چون از هیچ‌چیز لذت نمیبرممم

شدم مثل یه زن هرزه 

که لذتهایی که میبره فقط چند دقیقه ست و از لذت ساختن یک زندگی اغوش گرم و امن یک مرد پناهگاهی برای گریه و خنده و نوازش دست بر گونه ی فرزنش محرومه 

لذتهایی که میبرم انی شده 

مثل لذت خریدن یه نوشابه مشکی شیشه ای خنک توی یه روز گرم و افتابی 

در حالي که باید بقیه مسیر رو پیاده برم و تمام این مدت میتونستم با اون پول با اتوبوس به مقصدم برسم 

خستم 

خستم از تصمیمات مزخرفی که همیشه بین رد و بدتر بودن 

خستم از نوشتن 

مینویسم در حالی که میتونم همین الان پاشم برم زندگیمو درست کنم ....

🥲

تو سبک مغز بلا .... چرا نمیرقصیییی💃💃💃یچیزی میگم به کسی نگین خب؟ من بتمنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقت بزارید چون وقت گذاشتم ممنونم

عزیزم آنقدر زندگی تجزیه و تحلیل نکن فقط با آغوش باز پذیرا باش و زندگی کن 

تو دفعه اولت هست که داری زندگی می کنی طبیعیه که اشتباه کنی و تجربه کسب کنی و در طول مسیر پخته بشی 

الهم عجل لولیک الفرج

این متن یه تاپیک بود که خیلی به دلم نشست برای خودم ذخیره کرده بودم شاید به کار شما هم بیاد 

من نتیجه ی صحبت با کارشناس مذهبیو اینجا مینویسم در مورد امتحان های الهی

من برداشت خودمو مینویسم 

ببینید اینطوریه که منی که وسط،شلوغیه زندگیم نمیدونم ظرف وجودیم چقدره ولی خدا میدونه پس اگه یه امتحانی سرم اومد و حس کردم دارم له میشم فقط چند راه داره

اول داشتن یه سری چارچوب های اعتقادی پایه

دوم باور داشتن به اینکه راهی جز راه الهی نیست

سوم خستگی ناپذیر بودن برا پیدا کردن راه حل و این راه حل ها گاهی ممکنه شامل غلبه بر فوبیا هات باشه یعنی فکر میکنی دسترسی نداری به اون قسمت از نفرت وجودیت از چیزی یا کسی ولی باید بتونی. 

در واقع مهم نیست شاید حتی امتحاناتت شبیه امتحانات یه پیامبر خاص باشه و تو میگی نه من ارتباط دارم نه دلم خوشه پیامبرم.

اون کارشناسه گفت پیام ها در قالب وحی بوده و تبلیغی. با وحی دقیق نمیگفته اینکارو بکن اونکارو نکن‌پس بنابر این اون امام و پبامبره هم زجر کاملی کشیدن. 

مهم نی که مثلا تویی که نمازتم یکی درمیون میخونی امتحانت در حد امتحان اون عارف باشه صرفا حضور در امتحان و تلاش مهمه .

حتی تلاش احمقانه و بی سرانجام و بچگانه .

حالا نتیجه رو خود خدا میبره زیر نمودارو میانگین گیریو از اینجور کارا که حتی معلما میکنن. فقط مهمه که مثلا ادامه بدی و هی راه حل پیدا کنی و این روحیه ی گشتن دنبال راه حلو از خودت جدا نکنی.

اصلا هم مهم نیست نتیجه .

گیریم بهترین راه حلا رو رفتی باز همون حضور در جلسه مهم بوده . حتی اگه باختی و با صورت خوردی زمین بازم مهم نیست. معیار نمره دادنو تو تعیین نمیکنی. 

میدونم تصوری نداری و میگی این چه وضعشه چرا همه چیز اینطوریه . توقع نداری که توی دنبا با اینهمه پیچیدگی همه چی مثل مدرسه و دانشگاه باشه نمره بندیش. 

چطور تو که دلت میخواد کل دنیا قشنگ بشه، و کاری ازت برنمیاد, خدا بهت به اندازه نیتت میده

اونی هم که واقعا داره تلاششو میکنه با اندازه نیت و تلاشش میده .‌

.پس اصولا خیلی جای غر و لند هم نمیمونه. چون قبلش اصلا هیچ بودیم هیچ. همینم از سرمون زیاده خیلیم زیاد. گیر ما اینه که چسبیدیم به این دنیا. اصن دنیا چسبنده س قبول دارم ولی هی باید خودتو از جدا کنی .اختیاری یا اون امتحانا جدات میکنه.

واقعا خدا مهربونه توقع داری مثلا با من‌ناز نازی رفتار کردی فلان جا فهمیدم دوسم داری همیشه ناز نازی رفتار کن باهام.

خب این منافات داره با امتحانا که مثل تمرین دادن به ورزشکار توسط مربی هست یا خالص کردن تهه وجود از ناخالصی.

دست بچه بره سمت آتیش میکشیش کنار خب حالا رو دستش جا چنگ افتاد بیفته. 

دکتر یه عفونتیو داره از بین میبره یا یه بافت سرطانیو داره با شیمی درمانی میکشه، خب به درک که بافتای کناریشم مردن. فعلا زنده بمونه.

این مدلیه جریان تا جایی که فهمیدم

حالا اینکه تو خودت چه برداشتی بکنی .اینجاست نکته ش ‌‌.میتونی بگی دارم له میشم گند بزنه به دنیا 

و قدرت و روحیع ادامه دادنو از خودت بگیری 

و یا بگی ایول مربی من خوب داری رشدم میدی و فلان. تا مثلا حسو حال ادامه برات بمونه

اصولا بخوای نخوای وسط بازی هستی. دیگه پاره هم کنی خودتو فرقی نداره:) 

اینه جریانش.

البته اگه درست فهمیده باشم

الهم عجل لولیک الفرج

عزیزم آنقدر زندگی تجزیه و تحلیل نکن فقط با آغوش باز پذیرا باش و زندگی کن تو دفعه اولت هست که داری زن ...

همه دفعه اولشونه من قربانی تصمیمات خودم نشدم 

قربانی تصمیماتی شدم که من نگرفتم برام گرفته شده

خستم میخام بخوابم 

خوابی به عمیقی یک مرگ

همه دفعه اولشونه من قربانی تصمیمات خودم نشدم قربانی تصمیماتی شدم که من نگرفتم برام گرفته شدهخستم میخ ...

در حقیقت ۳۰ درصد اتفاقات زندگیمون دست ماست بقیه اش از کنترل ما خارج هست  

الهم عجل لولیک الفرج

این متن یه تاپیک بود که خیلی به دلم نشست برای خودم ذخیره کرده بودم شاید به کار شما هم بیاد من نتیجه ...

یه هرزه میتونه تصمیم بگیره دیکه هرزه نباشه 

اما تا ابد جای لمس ها و بوسه های غریبه ها روی تنش میمونه

قلبش هم که بماند

همه دفعه اولشونه من قربانی تصمیمات خودم نشدم قربانی تصمیماتی شدم که من نگرفتم برام گرفته شدهخستم میخ ...

خیلی زندگی داری به خودت سخت می گیری 

همه چیز به ازدواج ختم نمی شه 

همه ازدواج های عاشقونه هم به خوشبختی ختم نمی شه 

همه اون ازدواج های عاشقونه خوشبخت هم هر روزشون با شادی و لبخند و خوشی نیست. (نمونه اش خود من یه مشت خانواده و فامیل شوهر گاو از فردای عقد ریختن تو زندگیمون )

الهم عجل لولیک الفرج

خیلی زندگی داری به خودت سخت می گیری همه چیز به ازدواج ختم نمی شه همه ازدواج های عاشقونه هم به خوشبخت ...

من ازدواجو نمیگم 

اتفاقا از ازدواج متنفرم 

جون نمیخام یکی دیگه رو هم بدبخت کنم

نمیخام مال من باشه 

دارم از زندگیم میگم نمیخام زیاد باز کنم موضوعو اما خیلیییییییی خستم از همه چیو همه کس

یه هرزه میتونه تصمیم بگیره دیکه هرزه نباشه اما تا ابد جای لمس ها و بوسه های غریبه ها روی تنش میمونهق ...

اینطوری بهش فکر نکن.  ما خدایی داریم که قادر و تواناست و اگه دست بع درگاهش بلند کنیم و ازش کمک بخواهیم هر دردی درمان می کنه و برای هر مشکلی چاره ای داره 

می دونستی خدا آنقدر ستار العیوب هست که اگه از یه گناهی واقعی توبه کنی و خدا اون توبه رو قبول کنه  اون دنیا حتی اون گناه از ذهن خودت هم می بره که در پیشگاه خدا شرمنده نباشی 

یعنی حتی گناهت از خودت هم می پوشونه!  خدا از این مهربونتر و کریمتر داشته باشی و ازش ناامید باشی؟؟؟؟؟

الهم عجل لولیک الفرج

اینطوری بهش فکر نکن. ما خدایی داریم که قادر و تواناست و اگه دست بع درگاهش بلند کنیم و ازش کمک بخواه ...

من گناهی نکردم 

صرفا مثالی زدم 

اما میدونی چیه؟ 

خیلی خستم و خستم از جیزایی که خودم اگر میتونستم انتخایشون کنم قطعا فرق داشت 

قطعااا

من گناهی نکردم صرفا مثالی زدم اما میدونی چیه؟ خیلی خستم و خستم از جیزایی که خودم اگر میتونستم انتخای ...

معنی لا الله الا الله. همینه. که به این بینش برسیم که ما خدا نیستیم که همه انتخاب های زندگی با ما باشه.   اونی که بیشتر انتخاب های زندگیمون رقم می زنه الله هست.  همون الله که رحمان و رحیم هست.  اون قسمتی از زندگی که دست خودم هست انجامش می دم بقیه اش هم توکل می کنم به خدا و قبولش می کنم 

الهم عجل لولیک الفرج

سلام

افکار شما منطقی است و هیچ جای شکی نداره ولی این منطق اضطراب شما را بالا میبره و وقتی اضطراب بالا رفت فکرت فعال تر میشه و این چرخه ادامه داره.

یک دوره رهایی از اضطراب و افسردگی با رویکرد فراتشخیص می خواهم برگزار کنم. توی تاپیکم یک متن بذار تا اطلاعات دوره که ناهیی سد بهتون اطلاع رسانی کنم.

شادکام باشید.

روانشناس