خانوما پسرم دو و نیم سالشه اگه از یکی از مهمونایی ک میان خونمون خوشش نیاد دستشو میگیره با گریه و زور و پرویی میبرتش دم در میگه از خونمون برو بیرون..هم منو خجالت زده میکنه هم مهمون رو بنظرتون چجور رفتاری کنم که از این رفتارش دست بکشه؟ خیلی بچه با ادبیه اما این ی رفتارش خیلی واسم عجیبه که دو روزه انجامش میده و با کلی کلک حواسشو پرت میکنم که دست برداره از مهمونا
همین که حواسش رو پرت کنید و از مهمان معذرت خواهی کنید بهترین کاره
پسرای منم دقیقا تو یه بازه اینطوری بودن واقعا رو اعصابه
من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!
سلام من چندتا متخصص پوست بردمش و الان با کرم دست ساز یکی از همین متخصص هایی ک بردم بهتر شده و بخور سرد هم همیشه روشنه الان فقط ساق پاهاش پوسته پوسته میشه ولی کل بدنش نرمه ولی گاهی وقتا پوست بدنش سبزه و خشک میشه که موقته و باز سفید ونرم میشه کل لباس هاش هم الان نخ پنبس
هر روز حموممیبرمش .کی شما بچتون بهتر شد یعنی از اونوخت ک از بیمارستان اوردینش چقدر بعد بدنش دیگه پو ...
تا چهار ماه خیلی شدید پوسته میداد اصلا لباساشو عوض میکردم تشکش پر از پوسته میشد اما بردم پیش زهره سیدی ..مشهدیم ما ..با پماد دست سازش بهتر شد و کل بدنشو خوب کرد پاهاشم بهتره اما چون از اول پاهاش خیلی خیلی شدید تر بود هنوز خوب نشده.. پسر من وقتی نوزاد بود ساق های پاهاش ترک ترک میشد و پر از خون میشد٫٫٫ حمام هم هفته ای ی بار میبرم اما فقط با فوم بدن مخصوص و با کف دستام میشورمش لیف و صابون واسش ممنوعه
هر روز حموممیبرمش .کی شما بچتون بهتر شد یعنی از اونوخت ک از بیمارستان اوردینش چقدر بعد بدنش دیگه پو ...
من ی ماه اول فکر میکردم خیلی عادیه و دکتر نمیبردمش اما ی روز دیدم پاهاش ترک ترک شده و پر از خون خیلی بیقراری میکرد م ترکیده بود بردیمش پیش ی متخصص اطفال ی کرم مرطوب کننده ساده داد که باعث شد پوستای پلاستیکی مانند روی پاهاش جدا بشن و بریزن ولی خب خشکیشودرمان نکرد پیش چندتا متخصص پوست خیلی خوب بردمش تا دیگه الان حداقلش میدونم چجوری مراقبت کنم تا روند درمانش پیش بره
رفتم ولی نگفت چه نوعیه .کله بدنشه سرو صورتو شکم و بدنش موهاش ریخته .خیلی ناراحتم از غصه دارم دق میکن ...
موهاش ریخته؟
هیچی مو نداره یانه داره؟
حموم زیاد با شوینده خیلی واسش ضرر داره ها فقط باید با شوینده سبک و با کف دست بشوریش اونم هر ده روزی یبار و اگه زودتر میبریش حموم فقط با آب خالی بشورش و آب سرد یا داغ اصلا نباشه و بعد حمام چربش کنی و به نظر من دوباره برو پیش متخصص بگو نوعشو بهت بگه و یه مشاوره کامل بهت بده درباره ایکتیوز همه سوالاتتو فکر کن بنویس برو پیش دکتر بپرس چون وقتی از دکتر همه چیو بپرسی با آامش بیشتری میتونی پرستاری دختر کوچولوتوکنی
رفتم ولی نگفت چه نوعیه .کله بدنشه سرو صورتو شکم و بدنش موهاش ریخته .خیلی ناراحتم از غصه دارم دق میکن ...
تو گوگل هم عمرا درباره ایکتیوز چیزی مطالعه نکن که کلی چیزای چرت و پرت من میخوندم همیشه و خودمو دیوونه کرده بودم بس ک میترسیدم پیش دکتر ک رفتم میگفت چیزای تو گوگل همش چرته فقط آدمارو میترسونن