2777
2789
عنوان

شما جای من بودین باور میکردین😞

203 بازدید | 11 پست

اگه شوهرتون بهتون خیانت کرده باشه البته دور از زندگیتون باشه ایشالا، بعد خیلی ابراز پشیمونی کنه و حاضر باشه نصف خونشو بزنه به نامتون، قسم جون بچه رو بخوره که ازینکارا هیچ وقت نمیکنه دیگه،، باورش میکنین؟ میتونین فراموش کنین و انگار نه انگار که اتفاقی افتاده برگردین سر خونه زندگیتون؟ یا طلاق میگیرین بر فرض اینکه کار و خونه داشته باشین خودتون، و بتونید از پس زندگی بچه و خودتون بربیاین

حالا یبار بهش فرصت بده همه خطا میکنن دیدی تکرار کرد اونوقت اقدام کن

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بستگی به شخصیت شما، شخصیت آقا و وضعیت زندگیتون قبل از خیانت داره. اینجا کمکی بهت نمیشه.

من شخصیتم خیلی وابسته بود به شوهرم ولی الان دل کندم میتونم مستقل شم

اونم دوسم داشت ولی نه به اندازه من، بیشتر فکرش پی کار و پول بود، هیچ وقت فک نمیکردم به اینجا برسیم

والا من سخت به کسی میگم طلاق بگیر، چون واقعا به همین راحتی ها نیس، اما خیانت هم کلا کسی که یه بار ان ...

خودم خیلی دلم به طلاقه ولی بچم ۴۶روزست، از آینده اون میترسم، البته خودم میتونم رفاهی براش زندگی خوبی بسازم

میترسم فقط بزرگ شه بگه کاش منم بابامو بالا سرم داشتم💔💔

خودم خیلی دلم به طلاقه ولی بچم ۴۶روزست، از آینده اون میترسم، البته خودم میتونم رفاهی براش زندگی خوبی ...

گلم فعلا یه فرصتی بهش بده، بلکه انشالله آدم شد، حتما هم خونه رو بزن به نامت، پس انداز هم جمع کن