2777
2789
عنوان

فرداشب😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2285 بازدید | 234 پست
سانازمیشه برام دعا کن شوهرم بزاره بچه دار شیم؟🥹🙏برات حمد خوندم

قربونت برمممم مرسی ساناز مهربونم خیلی ممنونم..چشم اسمت تودفترم ثبته الهی بحق عشق اسمونی مولاجان حضرت اقاامیرالمونین وخانوم حضرت زهرا دل شوهرت نرم شه وزودی بچه دارشین

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سمانه ی قشنگم فراموش نکن خدا پناهه دل شکسته هاس الهی الهی الهی بحرمت تمام پاکان وابرار بهشتی خدای مت ...

دوستم یه جوری باهام حرف زدی و دعام کردی اشکام آمد 😭🥺چقد تو خوش قلبی آخه دوستم.. ممنونم ازت دعام میکنی الهی خدا از دل وزبونت بشنوه.... منم دعا گوتم... به خاطر دل پاکت هرچی میخای خدا بهترینش رو بهت بده

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا

قبول باشه الهی به عالیترین نحو حاجت روا شین لطفاً برای امضام‌ دعا کنید ممنونم 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

لطفا برای شادی روح ی جوان تازه فوت شده هم بخوانید ممنونم 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

فاطمه خانوم گل چشم..اسمتم تودفترم ثبته

انشالله شمام حاجت روا باشین

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

کیمیای قشنگممم چشم چشم الهی خداوند یار هرلحظه زندگیت اسمتم تودفترم ثبته واسه دعای هروزم

فدای تو قلب منم

مهربون

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......

قربونت برمممم مرسی ساناز مهربونم خیلی ممنونم..چشم اسمت تودفترم ثبته الهی بحق عشق اسمونی مولاجان حضرت ...

الهی قربونت برم به برکت دله پاکت❤️

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂

دوستم یه جوری باهام حرف زدی و دعام کردی اشکام آمد 😭🥺چقد تو خوش قلبی آخه دوستم.. ممنونم ازت دعام می ...

دورت بگردمممم الهی خدای مهربون چشای مهربونتوپراز اشک شوق وشادی کنه بحق سیدوسالاربهشت🙂😍😍😍خیلی خیلی ممنونممممم

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم